Εξαντλημένος ο Τζορτζ Κλούνεϊ μετά τη γέννηση των διδύμων

Actors George Clooney during a press conference to discuss an investigation about corruption in South Sudan at the National Press Club in Washington, Monday, Sept. 12, 2016. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais)
Actors George Clooney during a press conference to discuss an investigation about corruption in South Sudan at the National Press Club in Washington, Monday, Sept. 12, 2016. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais) AP

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν κοιμάται και τόσο καλά το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα η κούραση να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ παραμένει ένας ωραίος ώριμος άντρας, όμως από ότι φαίνεται δεν σηκώνει και πολύ τον ρόλο του πατέρα, αφού ο φακός τον συνέλαβε μαζί με την γυναίκα του Αμάλ να κάνει βόλτα στη λίμνη Κόμο και να δείχνει ιδιαίτερα κουρασμένος και καταβεβλημένος.

Ο 56χρονος σταρ και η δικηγόρος σύζυγός του γύριζαν από ένα παιχνίδι τένις κι ενώ η Αμάλ έδειχνε φρέσκια και ξεκούραστη ο Κλούνεϊ φαίνονταν κουρασμένος με σακούλες και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια του.

Η 39χρονη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων γέννησε στο Λονδίνο τον Ιούνιο τα δίδυμα, την Έλα και τον Αλεξάντερ και όπως φαίνεται εδώ και δύο μήνες ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν κοιμάται και τόσο καλά με αποτέλεσμα η κούραση να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του.

(Φωτό: AP / Pablo Martinez Monsivais)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ χρηματοδοτούν τη σχολική εκπαίδευση 3.000 προσφυγόπουλων

Έξαλλος ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Νομικά μέτρα κατά περιοδικού που δημοσίευσε φωτογραφίες των δίδυμων παιδιών του

Ευτυχισμένοι γονείς οι Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ

ADVERTISING

SHARE: