George R.R. Martin για Τραμπ: Ο χειμώνας έρχεται. Σας το είπα

default image

Με ένα σύντομο post με τίτλο 'President Pussygrabber' (Πρόεδρος 'αιδοιοαρπάχτρας') ο Αμερικανός συγγραφέας σχολιάζει την εκλογή του πολυεκατομμυριούχου και περιγράφει το μέλλον με την πιο διάσημη ίσως φράση του από το GOT

O George R.R. Martin δεν είχε παραμείνει σιωπηλός και στο παρελθόν για την υποψηφιότητα Ντόναλντ Τραμπ. Η άποψή του ήταν πως επρόκειτο για τον λιγότερο κατάλληλο για τη θέση που έχει ποτέ λάβει χρίσμα κόμματος για το Λευκό Οίκο. Μετά το αποτέλεσμα που μονοπωλεί την παγκόσμια κοινή γνώμη από το πρωί της Τετάρτης, ο δημιουργός του Game Of Thrones, σχολίασε το γεγονός με ένα σύντομο post στο προσωπικό του blog.

Σε ένα σύντομο κείμενο με τίτλο ‘President Pussygrabber’ (Πρόεδρος ‘αιδοιοαρπάχτρας’) ο συγγραφέας μοιάζει ιδιαίτερα απαισιόδοξος για το μέλλον των ΗΠΑ τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

“Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που νιώθω αυτό το πρωί” γράφει ο Martin και συνεχίζει: “Η Αμερική μίλησε. Πίστευα πως ήμαστε καλύτεροι από αυτό. Υποθέτω πως όχι. Ο Τραμπ ήταν ο λιγότερο κατάλληλος υποψήφιος που έχει ποτέ χριστεί υποψήφιος από ένα μεγάλο κόμμα για την προεδρία”.

Ο Martin προβλέπει ένα μαύρο μέλλον, με τους Δημοκρατικούς ηττημένους κατά κράτος. “Ερχόμενος ο Ιανουάριος, θα καταστεί ο χειρότερος πρόεδρος στην αμερικανική ιστορία και ένας επικίνδυνος, ασταθής παίκτης στην παγκόσμια σκηνή. Και οι Δημοκρατικοί είναι παραγκωνισμένοι, μια μειοψηφία τόσο στη βουλή όσο και στη Γερουσία και δεν έχουν τη δύναμη να τον περιορίσουν”.

Ο συγγραφέας έκλεισε το σύντομο κείμενό του λέγοντας: “Τα επόμενα τέσσερα χρόνια, τα πρόβληματά μας θα γίνουν πολύ, πολύ χειρότερα” και έκλεισε: “Ο χειμώνες έρχεται. Σας το είπα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα