Γερολυμάτος: Ο γιος μου είναι οικογενειάρχης και θα λάμψει η δικαιοσύνη

Γερολυμάτος: Ο γιος μου είναι οικογενειάρχης και θα λάμψει η δικαιοσύνη

Ο γνωστός τραγουδιστής σχολίασε το γεγονός ότι ο γιος του κατηγορείται ότι εκβίαζε πολίτες με το πρόσχημα της μεσιτείας για ακίνητα

Ο 46χρονος γιος του Γιώργου Γερολυμάτου και άλλα τρία άτομα κατηγορούνται ότι είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, που διέπραττε εκβιασμούς πολιτών με το πρόσχημα εντολών μεσιτείας για αγοραπωλησίες ακινήτων και η οποία εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μιλώντας στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, «LaBiri Biri» , τόνισε ότι ο γιος του είναι οικογενειάρχης και θα λάμψει η δικαιοσύνη και θα πάνε όλα καλά. "Είμαι σίγουρος ότι είναι κατά λάθος εμπλεκόμενος, θα πάνε όλα καλά και πιστεύω ότι όλα θα τελειώσουν αισίως", προσέθεσε.

Ολόκληρη η δήλωσή του:

"Με έχει πειράξει όλη αυτή η ιστορία, όπως κάθε πατέρα ή μάνα. Είναι ο γιος μου από τον πρώτο μου γάμο και έχει το δικό του σπίτι. Ξέρω πολύ καλά τον χαρακτήρα του και τι άνθρωπος είναι. 45 χρόνια είμαι στη νύχτα, πέρασα αλώβητος από ναρκωτικά, μπράβους για να έχω καθάριο το όνομά μου και να μη μπορεί κανείς να μου προσάψει τίποτα. Σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωσε και ο γιος μου. Είμαι σίγουρος ότι είναι οικογενειάρχης και θα λάμψει η δικαιοσύνη και θα πάνε όλα καλά. Είμαι σίγουρος ότι είναι κατά λάθος εμπλεκόμενος, θα πάνε όλα καλά και πιστεύω ότι όλα θα τελειώσουν αισίως".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γιος γνωστού τραγουδιστή σε σπείρα εκβιαστών. Αναζητείται ένας επιπλέον συνεργός

ADVERTISING

SHARE: