'Γροθιά' στον Σταλόνε από 16χρονη: Τον καταγγέλλει για βιασμό και απειλές κατά της ζωής της

Sylvester Stallone arrives at the U.S. premiere of "The Promise" at the TCL Chinese Theatre on Wednesday, April 12, 2017, in Los Angeles. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)
Sylvester Stallone arrives at the U.S. premiere of "The Promise" at the TCL Chinese Theatre on Wednesday, April 12, 2017, in Los Angeles. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Ο πρώην "σκληρός" του Χόλιγουντ έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα αυτών που κατηγορούνται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και επιθέσεις

Σύμφωνα με την καταγγελία σε βάρος του, ο Σιλβέστερ Σταλόνε υποχρέωσε 16χρονη να κάνει τρίο μαζί του και με τον σωματοφύλακά του, τη βίασε και τέλος απείλησε ευθέως τη ζωή της σε περίπτωση που μιλήσει.

Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα το 1986, όταν η κοπέλα ήταν 16 ετών και ο ηθοποιός 40, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Over the top" στο Λας Βέγκας.

Όπως υποστηρίζει η γυναίκα, την εξανάγκασε να κάνουν σεξ, να του κάνει στοματικό σεξ και στη συνέχεια να συνευρεθεί και με το σωματοφύλακά του Μάικ Ντε Λούκα.

Η ίδια αναφέρει ακόμη ότι ο Σταλόνε γνώριζε πολύ καλά ότι είναι ανήλικη, ενώ την απείλησε λέγοντας ότι αν αποκαλύψει το παραμικρό "θα της σπάσει το κεφάλι".

Η γυναίκα παραδέχεται ότι δεν προχώρησε τότε σε μήνυση λόγω της ντροπής που ένιωθε αλλά και επειδή φοβόταν από τις απειλές. Η αναφορά ωστόσο έγινε, κάτι που πιστοποίησαν και αστυνομικοί από το Λας Βέγκας, ύστερα από ρεπορτάζ της Daily Mail.

Αρνείται τα πάντα ο Σταλόνε

Ο ηθοποιός και οι εκπρόσωποί του αρχικά δεν αντέδρασαν στην μετάδοση της είδησης, ύστερα όμως από την τεράστια διάσταση που έλαβε, λόγω και των ραγδαίων αποκαλύψεων των τελευταίων εβδομάδων, ακολούθησε και η διάψευση.

"Πρόκειται για μια γελοία, κατηγορηματικά ψευδή ιστορία" ανέφερε εκπρόσωπος του ηθοποιού. "Κανείς δε γνώριζε αυτή την ιστορία μέχρι τη δημοσίευσή της, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Σταλόνε" συνέχισε. Υπογράμμισε δε ότι οι αρχές ουδέποτε ενόχλησαν τον Σταλόνε για μια τέτοια υπόθεση.

ADVERTISING

SHARE: