Γυρνούν την πλάτη στον Γούντι Άλεν μετά τις κατηγορίες για κακοποίηση της κόρης του

Γυρνούν την πλάτη στον Γούντι Άλεν μετά τις κατηγορίες για κακοποίηση της κόρης του
Filmmaker Woody Allen addresses the audience during the 45th AFI Life Achievement Award Tribute to Diane Keaton at the Dolby Theatre on Thursday, June 8, 2017, in Los Angeles. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

"Αν ήξερα τότε, όσα γνωρίζω τώρα δεν θα πρωταγωνιστούσα σε ταινία του" δηλώνει στους nytimes η Greta Gerwing. Αντίστοιχη δήλωση και από τον David Krumholtz

Η σκηνοθέτης και ηθοποιός Greta Gerwing ξεκαθάρισε πως δεν θα δουλέψει ξανά με τον Γούντι Άλεν. Σε δήλωσή της στους nytimes, η δημιουργός του Lady Bird εξέφρασε την λύπη της για το γεγονός πως βρέθηκε στην ρομαντική κομεντί του Γούντι Άλεν, “To Rome with love” το 2012. Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με το κατά πόσο πρέπει ισχυροί άνδρες του Χόλιγουντ να παραμείνουν εκτός, έπειτα από τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον τους ανέφερε:

“Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου και έχω να πω τα εξής: αν γνώριζα τότε, όσα γνωρίζω σήμερα, δεν θα έπαιζα στην ταινία. Δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του και δεν θα συνεργαστώ μαζί του ξανά. Η Ντίλαν  Φάροου με έκανε με δύο άρθρα της να συνειδητοποιήσω πως μεγέθυνα τον πόνο μια γυναίκας και αυτό με συνέτριψε”.

Την εβδομάδα που πέρασε, ο David Krymholtz, που εμφανίστηκε στην ταινία Wonder’s Wheel σχολίασε στο twitter την λύπη του για τις αποκαλύψεις. “Μετανιώνω που συνεργάστηκε με τον Γούντι Άλεν στο Wonder’s Wheel. Είναι ένα από τα πιο μεγάλα λάθη μου”.

Η Ντίλαν Φάροου υποστηρίζει πως ο θετός της πατέρας, Γούντι, την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν παιδί, αν και έγινε αποδέκτης κριτικής για τη στάση της από μέλη του κινήματος #TimesUp. Ωστόσο, η κόρη του σκηνοθέτη έσπευσε να ευχαριστήσει την Gerwing για τη στήριξη που έδειξε στο πρόσωπό της με την παραπάνω δήλωση.

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα