Η Diletta Leotta απαντά για τα γυμνά καρέ της που διέρρευσαν στο ίντερνετ

Η 25χρονη παρουσιάστρια του Sky Sports απαντάει με θάρρος για τις γυμνές φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο (Pics)

Πριν λίγο καιρό ένα σκάνδαλο διαρροής φωτογραφιών έσκασε σαν βόμβα στην Ιταλία.

Πρωταγωνίστρια η Diletta Leotta, η εντυπωσιακή 25χρονη δημοσιογράφος του Sky Sports που κάνει ανταπόκριση από την πατρίδα της, με υποτιθέμενες προσωπικές της, γυμνές φωτογραφίες να διαρρέουν στο διαδίκτυο μέσω iCloud, σε μια υπόθεση που θύμιζε λίγο πολύ το "Fappening".

Το αρχείο "Hacked Diletta Leotta" κατέκλυσε το Twitter και τα social media ενώ φήμες υπήρχαν και για ένα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου.

Η νεαρή τοποθετήθηκε με θάρρος για το περιστατικό και έδειξε να μην πτοείται. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο με το οποίο συνεργάζεται:

"Το τηλέφωνο μου χτυπούσε διαρκώς (μετά τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου) είχα κλήσεις, μηνύματα, μηνύματα στο WhatsApp. Δεν έβαλα τα κλάματα. Βρήκα δύναμη μέσα μου που δεν ήξερα ότι υπήρχε. Τρεις μέρες μετά, υπέκυψα. Από αυτές τις φωτογραφίες μπορεί να έστειλα κάποιες σε κάποιον, ίσως δύο από αυτές. Δεν τις είχα δει εδώ και χρόνια. Πίστευα πως τις είχα διαγράψει. Δεν θα τις περιέγραφα καν σαν "σέξι".

Ενημερώθηκα πως ήταν μέρος ενός ιδιωτικού μου αρχείου. Κάποιος μάλλον υπέκλεψε το αρχείο μου μέσω iCloud. Θέλω να πω σε όλα τα κορίτσια και τα αγόρια που έχουν πάθει κάτι ανάλογο να μην αισθάνονται ένοχα. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του, στις ιδιωτικές του στιγμές και στο κινητό του τηλέφωνο".

Η Diletta Leotta καλύπτει το πρωτάθλημα της Serie B και όπως αναφέρει, είναι ικανοποιημένη με αυτό που κάνει χωρίς να έχει βλέψεις στη show biz της χώρας της. Στο πλευρό της στάθηκε και ο Mario Balotelli ο οποίος την εξήρε για το θάρρος των δηλώσεων της.

ADVERTISING

SHARE: