H Gigi Hadid μιμήθηκε την Μελάνια Τραμπ

default image

"Μείνε στο μόντελινγκ", ήταν τα περισσότερα σχόλια από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την Gigi Hadid, που μιμήθηκε τη Μελάνια Τραμπ, στα AMA και "εξόργισε" το κοινό (Pics + Vid)

Τη νέα πρώτη κυρία των ΗΠΑ θέλησε να μιμηθεί το μοντέλο Gigi Hadid, η οποία συμπαρουσίαζε τα μουσικά βραβεία ΑΜΑ  με τον μουσικό Jay Pharoah, ωστόσο οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν το εκτίμησαν ιδιαίτερα.

Το 21χρονο μοντέλο προσπάθησε να μιμηθεί την προφορά της Μελάνια Τραμπ, η οποία έχει μεγαλώσει στην ανατολική Ευρώπη, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για ρατσισμό.

“Αγαπώ τον σύζυγό μου Μπαράκ Ομπάμα και τα παιδιά μας Σάσα και Μαλία”, είπε η Hadid, αστειευόμενη για τις κατηγορίες σε βάρος της Μελάνια Τραμπ ότι αντέγραψε εξ ολοκλήρου μια ομιλία της Μισέλ Ομπάμα.

 

Μπορεί η συγκεκριμένη στιγμή να ήταν η καλύτερη του μοντέλου καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, καθώς σύμφωνα με τους κριτικούς πέρασε, σχεδόν, απαρατήρητη, ωστόσο το κοινό δήλωσε προσβεβλημένο.

 

Έτσι τα μηνύματα και τα σχόλια από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν άργησαν να κατακλύσουν το διαδίκτυο, με τα περισσότερα απ’ αυτά να αναφέρουν ότι “είναι άβολο να βλέπεις τη Gigi Hadid να παρουσιάζει” και άλλα να επιμένουν ότι “πρέπει να περιοριστεί στο μόντελινγκ”.

 

(ΠΗΓΗ: DAILYMAIL)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα