H Taylor Swift αγόρασε σπίτι σε άστεγη, έγκυο θαυμάστρια

H Taylor Swift αγόρασε σπίτι σε άστεγη, έγκυο θαυμάστρια
Singer Taylor Swift performs at Z100's iHeartRadio Jingle Ball at Madison Square Garden on Friday, Dec. 8, 2017, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η τραγουδίστρια συγκινήθηκε από την ιστορία της Στέφανι που οι δυσκολίες την οδήγησαν στο δρόμο ενώ ήταν οκτώ μηνών έγκυος

Την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η θαυμάστρια την Πέμπτη και αρκετούς μήνες μετά το περιστατικό. Η Taylor Swift ενημερώθηκε για την οικονομική κατάσταση της νεαρής Στέφανι, που επρόκειτο να παρακολουθήσει τη συναυλία της στο Μάντσεστερ. Η γυναίκα διένυε τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, όταν το σπίτι στο οποίο έμενε με τον άνδρα της κρίθηκε ακατάλληλο. Παράλληλα, ο σύζυγός της έμεινε από δουλειά και έτσι το ζευγάρι βρέθηκε στο δρόμο. Η μητέρα της Στέφανι έστειλε ένα μήνυμα στην τραγουδίστρια, ζητώντας της να της μιλήσει και να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Η Swift ωστόσο φρόντισε να συναντήσει την έγκυο γυναίκα και της ζήτησε αρχικά να επιστρέψει το αντίτιμο του εισιτηρίου που είχε δώσει για να βρίσκεται στο χώρο της συναυλίας. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η ίδια, τη βοήθησε να αγοράσει ένα νέο διαμέρισμα, αλλά και να προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα για το μωρό που ερχόταν από μέρα, σε μέρα.

“Θέλω να μπορείς να χαρείς τη μικρή σου κόρη, όχι να πρέπει να ανησυχείς για όλα αυτά” φέρεται να της είπε η τραγουδίστρια. Η Στέφανι ανέφερε το περιστατικό στο application που έχει δημιουργήσει η τραγουδίστρια τους θαυμαστές της, Swift Stories και όπως όλα δείχνουν είναι ένα forum, μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για τους φαν της.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα