Η απάντηση της Ράνιας Θρασκιά όταν ο Γεωργαντάς την αποκάλεσε 'ζωντοχήρα'

Η απάντηση της Ράνιας Θρασκιά όταν ο Γεωργαντάς την αποκάλεσε 'ζωντοχήρα'
NDP

Οι δηλώσεις αυτές του γνωστού τηλεοιπτικού παρουσιαστή είχαν προκαλέσει αίσθηση και αντιδράσεις

"Ζωντοχήρες" είχε αποκαλέσει πριν λίγο καιρό τη Φαίη Σκορδά και τη Ράνια Θρασκιά ο Θέμης Γεωργαντάς κατά την διάρκεια του "Πρω1νό", προκαλώντας αίσθηση και αντιδράσεις.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Θέμης Γεωργαντάς αναφέρθηκε στο περιστατικό: "Ούτε κι εγώ ξέρω πως το ξεστόμισα, αλλά, για να πω τη μαύρη μου αλήθεια, ήθελα να το κάνω μια εβδομάδα πριν! Αυτό πρώτη φορά το λέω. Έβλεπα backstage την Φαίη και την Ράνια που έβγαζαν γραμμές στον αέρα και έδιναν συμβουλές και λέω “Παναγία μου είναι και οι δύο χωρισμένες” και δεν άντεχα, ήθελα να ουρλιάξω. Ε και την ώρα που βγήκα, μου ήρθε και το είπα!" ανέφερε χαρακτηριστικά.

H Ράνια Θρασκιά, αρχικά φάνηκε να ενοχλείτε και όπως ανέφερε ο κ. Γεωργαντάς: "νομίζω ότι η Ράνια βγήκε για λίγο από αυτό τον κόσμο και επέστρεψε μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Η Φαίη πιστεύω ότι ήθελε να ουρλιάξει από το γέλιο, αλλά το κράτησε σε ένα επίπεδο".

Στην συνέχεια, όμως, όπως αποκάλυψε, όλα ήταν καλά μεταξύ τους:

"Με την Ράνια μιλήσαμε μετά στο τηλέφωνο. Της έστειλα ένα μήνυμα “πότε θα πάμε για φαγητό;” και μου απαντάει “αν αυτή είναι η συγγνώμη σου, δεκτή”", αποκάλυψε και τόνισε πως "δεν θα τολμούσα να το κάνω σε δύο ανθρώπους που δεν ξέρω. Η Ράνια απλώς ήταν πιο απροετοίμαστη. Μετά έκανε και χιούμορ ότι έχει δικαστική εντολή να μην την πλησιάζω".

Δείτε τι δήλωσε:

ADVERTISING

SHARE: