Η Caitlyn Jenner ‘έσπασε’ το Twitter. Πέρασε το ρεκόρ του Obama σε χρόνο dt

default image

Η Caitlyn Jenner έσπασε το ρεκόρ στο Twitter καθώς απέκτησε ένα εκατομμύριο followers μόλις σε 4 ώρες!

O Bruce Jenner αποτελούσε για δεκαετίες έναν θρύλο των σπορ, με εξαιρετικές επιδόσεις στο Δέκαθλο, όπου και αναδείχτηκε σε χρυσό ολυμπιονίκη το 1976, έχοντας για μια τετραετία και το παγκόσμιο ρεκόρ. Τα χρόνια πέρασαν και ο Μπρους που αποτέλεσε μάλιστα και σύμβολο του σεξ, με ημίγυμνες φωτογραφήσεις σε lifestyle περιοδικά και συνεντεύξεις, παντρεύτηκε τη δαιμόνια Kris Jenner, με την οποία και απέκτησε δύο παιδιά.

Μετά από 24 χρόνια γάμου το ζευγάρι χώρισε και οι φήμες ήθελαν τον πρώην ολυμπιονίκη να επιθυμεί να αλλάξει φύλο. Τελικά μετά από ένα διάστημα στο οποίο έκανε ορμονοθεραπεία, ο Bruce Jenner άλλαξε φύλο και πλέον ονομάζεται  Caitlyn Jenne, και φωτογραφήθηκε για εξώφυλλο περιοδικού.

Για αυτό και έφτιαξε ένα καινούργιο λογαριασμό στο Twitter, ως  Caitlyn. Χρειάστηκαν λοιπόν μόλις δύο δημοσιεύσεις για την  Caitlyn Jenner ώστε να γίνει το νούμερο ένα θέμα στο Twitter και να την ”ακολουθήσουν” ένα εκατομμύριο άνθρωποι μέσα σε τέσσερις ώρες, αποκτώντας έτσι το ρεκόρ για τον πιο γρήγορα  αναπτυσσόμενο λογαριασμό στο Twitter.

Το ρεκόρ κατείχε προηγουμένως ο πρόεδρος των Η.Π.Α , Barack Obama, ο οποίος πρόσφατα είχε φτιάξει προσωπικό λογαριασμό στο Twitter και είχε αποκτήσει και εκείνος ένα εκατομμύριο followers αλλά σε πέντε ώρες.

Η  Caitlyn Jenner σε ανάρτηση της στο Twitter ευχαρίστησε το κόσμο που την υποδέχτηκε θερμά στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ομολόγησε πως δεν πίστευε ότι θα κατακτήσει ακόμα ένα παγκόσμιο ρεκόρ στα 65 της.

Πηγή: independent.co.uk

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα