Η χρόνια μάχη του Τζιμ Κάρεϊ με την κατάθλιψη

Jim Carrey attends the Harper's BAZAAR 'Icons by Carine Roitfeld' party at The Plaza Hotel on Friday, Sept. 8, 2017, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP)
Jim Carrey attends the Harper's BAZAAR 'Icons by Carine Roitfeld' party at The Plaza Hotel on Friday, Sept. 8, 2017, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP) CHARLES SYKES/INVISION/AP

Είχα για χρόνια, αλλά τώρα, όταν έρχεται η βροχή, βρέχει, αλλά δεν μένει, σημείωσε

Ο Τζιμ Κάρεϊ έχει μάθει πώς να διαχειρίζεται τα θέματα ψυχικής υγείας καθώς υπέφερε από αυτά τα προηγούμενα χρόνια και πλέον δηλώνει ότι υπάρχουν στιγμές που νιώθει «ευτυχής».

«Αυτή τη στιγμή, δεν έχω κατάθλιψη... Είχα για χρόνια, αλλά τώρα, όταν έρχεται η βροχή, βρέχει, αλλά δεν μένει», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στο inews, προσθέτοντας πώς δεν μένει (η κατάθλιψη) για αρκετό καιρό ώστε να βυθιστεί σε αυτή.

«Είμαι απολύτως καλά με όλα όσα συνέβησαν, ακόμα και με τα φρικτά λάθη που ξέρετε, στη ζωή και στην τέχνη μου», είπε ο ηθοποιός εννοώντας τις κατηγορίες που δέχτηκε ο ηθοποιός από την μητέρα και τον πρώην σύζυγο της συντρόφου του Καθριόνα Γουάιτ, σύμφωνα με τις οποίες την οδήγησε στην πορνεία και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατό της.

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Τζιμ Κάρεϊ αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για τον θάνατο της Καθριόνα Γουάιτ

Ακόμα και οι κανίβαλοι ερωτεύονται: Πρώτο τρέιλερ για το 'The Bad Batch'

ADVERTISING

SHARE: