Η Ελεονόρα Μελέτη είναι… in a relationship

Η Ελεονόρα Μελέτη είναι… in a relationship

Η παρουσιάστρια ανανέωσε την "προσωπική της κατάσταση" στο facebook και επιβεβαίωσε κάτι που μάλλον όλοι γνώριζαν

Η έκθεση της προσωπικής της ζωής έχει αποτελέσει συχνά αντικείμενο αντιπαράθεσης με τα ΜΜΕ. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η Ελεονόρα Μελέτη δηλώνει πως προτιμά να αποκαλύπτει η ίδια πράγματα για τη ζωή της, παρά να διαστρεβλώνονται και να παρουσιάζονται από σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Εδώ και κάποιο διάστημα η παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα φαίνεται πως έχει έρθει κοντά με τον επιχειρηματία Θοδωρή Μαροσούλη και πλέον αποφάσισε να το επισημοποιήσει.

Πώς; Με το να αλλάξει την κατάσταση στο προσωπικό της προφίλ στο facebook. Σύμφωνα με το Peoplegreece, που δημοσίευσε το Print Screen από το προφίλ, η Μελέτη φαίνεται να άλλαξε το Status της σε “σε σχέση με τον Θοδωρή Μαροσούλη”.

“Ανεβάζεις εσύ φωτογραφία με αρσενικό; Ποτέ δεν το έκανες και δεν ήθελες να το κάνεις. Γιατί;” ρωτούσε πριν λίγο καιρό σχετικά με το θέμα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έχοντας την παρουσιάστρια απέναντί του.

“Μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες με είδαν 8 μάτια από το χώρο μας. Δεν κρύβομαι ότι δεν είμαι μόνη μου. Το σκεπτικό μου ήταν το εξής. Από το να δω να γράφεται και με ράδιο αρβύλα, κακοποιητικά… προτιμώ να κάνω spoiler!” απάντησε η ίδια που διευκρίνισε ωστόσο πως ρώτησε το σύντροφό της για να ανεβάσει τη φωτογραφία του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα