Η Ελεονόρα Μελέτη είπε το ‘ναι’. Παντρεύεται τον Θοδωρή Μαροσούλη

Η Ελεονόρα Μελέτη είπε το ‘ναι’. Παντρεύεται τον Θοδωρή Μαροσούλη

Καθώς λατρεύει να επικοινωνεί τα όσα της συμβαίνουν από τα social media, η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε με τον πιο εμβληματικό τρόπο το γεγονός με μια φωτογραφία στο instagram

Μπορεί η Ελεονόρα Μελέτη να έχει αντιδράσει πολλές φορές και μάλιστα έντονα για τον τρόπο που διαχειρίζονται κάποια ΜΜΕ τις ειδήσεις που την αφορούν και δη εκείνες που έχουν να κάνουν με την προσωπική της ζωή, ωστόσο αυτή τη φορά έδωσε μόνη της την είδηση. Κατά την προσφιλή της τακτική, ανακοίνωσε ουσιαστικά μέσω instagram πως έκανε δεκτή την πρόταση γάμου που της απηύθηνε ο επιχειρηματίας Θοδωρής Μαροσούλης.

Για να είμαστε ακριβείς, τη φωτογραφία με την παρουσιάστρια να ποζάρει με ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στο χέρι ανάρτησε ο σύντροφός της στα stories του δικού του προφίλ. Πάνω στη φωτό μάλιστα έγραφε “She said yes”, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο για παρερμηνείες.

 

Άλλωστε δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Ελεονόρα είχε ξεκαθαρίσει το στάτους της προσωπικής της ζωής αλλάζοντας την κατάσταση στο προφίλ της στο facebook. Σύμφωνα με το Peoplegreece, που δημοσίευσε το Print Screen από το προφίλ, η Μελέτη φαίνεται να άλλαξε το Status της σε “σε σχέση με τον Θοδωρή Μαροσούλη“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα