Η Jennifer Lawrence αποκαλύπτει την σεξουαλική της ζωή

default image

H εκθαμβωτική Jennifer Lawrence μιλά για το σεξ και όσα τη βασανίζουν (Vids + Pics)

Βασιζόμενοι στην δημοτικότητά της τους εκατομμύρια θαυμαστές της και την “αψεγάδιαστη” εικόνα της είναι παράλογο μια γυναίκα σαν τη Jennifer Lawrence να είναι μόνη.

 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Extra, αποκάλυψε πως στη σεξουαλική της ζωή επικρατεί ξηρασία μεγάλη και απ’ αυτή της ερήμου της Σαχάρας.

Η Jennifer αποκάλυψε πως η σεξουαλική της ζωή είναι ανύπαρκτη “Δεν αστειεύομαι, είναι πραγματικά στενάχωρο. Δεν έχω νοιώσει το άγγιγμα ενός άνδρα”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη ηθοποιός έχει μιλήσει για αυτό που φαίνεται να τη βασανίζει εδώ και καιρό, καθώς είχε πει πως “Είμαι ξανά παρθένα, είναι αλήθεια, αλλά από επιλογή”.

Ενώ, όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν οι άνδρες τη βρίσκουν ‘τρομακτική’, αποκρίθηκε πως το πραγματικό πρόβλημα στην προσωπική της ζωή είναι πως δυσκολεύεται να βρει έναν άνδρα που θα της αρέσει πραγματικά.

Παράλληλα, η Jennifer Lawrence έχει ξεκινήσει καμπάνια για την ευαισθητοποίηση των γυναικών για την αποδοχή του σώματός τους, μαζί με την φίλη της, επίσης ηθοποιό, Amy Schumer.

 

“Όταν συναντιόμαστε λέμε ‘Δεν θα ήταν ωραία να φάμε ότι θέλουμε και να αγνοήσουμε τα σχόλια’. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να είσαι όμορφη. Οι περισσότεροι λένε για μας ‘Κοίτα ηθοποιοί plus size’. H αντίληψή μας για το τι είναι κορμί με καμπύλες είναι πολύ αλλόκοτη”, ανέφερε χαρακτηριστικά για την προσπάθειά τους.

Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς, μάλλον είναι επιλογή της Jennifer να είναι μόνη της, καθώς είναι λίγοι οι άνδρες που θα της αντισταθούν.

(ΠΗΓΗ: Unilad)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα