Η Κένταλ Τζένερ καταδιώκεται από οργισμένο θαυμαστή

Model Kendall Jenner walks the runway for The 2015 Victoria's Secret Fashion Show at Lexington Armory on November 10, 2015 in New York. (Photo by Amy Harris/Invision/AP)
Model Kendall Jenner walks the runway for The 2015 Victoria's Secret Fashion Show at Lexington Armory on November 10, 2015 in New York. (Photo by Amy Harris/Invision/AP) AMY HARRIS/INVISION/AP

Ο άνδρας έστελνε επίμονα για αρκετό καιρό ερωτικές επιστολές στο μοντέλο, εκφράζοντας τον έρωτά του. Με τον καιρό τα γράμματά του έγιναν ανησυχητικά

Εφιάλτες είχε προκαλέσει στη διάσημη ετεροθαλή αδερφή των Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ, η εμμονή ενός θαυμαστή της, ο οποίος την παρενοχλούσε συστηματικά από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η υπόθεση φαίνεται να έλαβε τέλος αυτήν την εβδομάδα, με δικαστή να εκδίδει μόνιμη διαταγή περιοριστικών μέτρων εναντίον του Τόμας Χούμελ, μετά από αίτηση του δικηγόρου του 21χρονου μοντέλου.

Η Τζένερ δεν παρέστη στο δικαστήριο αλλά ο δικηγόρος της Σον Χόλι κατέθεσε δήλωση των ανδρών ασφαλείας της.

Στο εξής απαγορεύεται στον Χούμελ να πλησιάζει την Τζένερ περίπου στα 100 μέτρα και δεν του επιτρέπεται να έχει οποιαδήποτε επαφή και επικοινωνία μαζί της για τα επόμενα τρία χρόνια.

Δεν έχει δικαίωμα παράλληλα να έχει στην κατοχή του όπλα, όσο η διαταγή βρίσκεται σε ισχύ.

Το ζήτημα με τον Χούμελ έχει ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο. Ο άνδρας έστελνε επίμονα για αρκετό καιρό ερωτικές επιστολές στο μοντέλο, εκφράζοντας τον έρωτά του. Με τον καιρό τα γράμματά του έγιναν οργισμένα. Έφτασε στο σημείο να την αποκαλέσει «διαδικτυακή πόρνη» σε κάποιο από αυτά.

(Πηγή: ΑΠΕ, φωτό: Amy Harris/Invision/AP)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Jesus Christ! Η Κιμ ήθελε να ονομάσει το σκυλάκι της 'θείο βρέφος'

Για Πρώτη Κυρία ετοιμάζεται η Κιμ Καρντάσιαν

Καρντάσιανς: Ενός sex tape εκατομμύρια (δολάρια) έπονται

ADVERTISING

SHARE: