Η Κιμ Καρντάσιαν πίνει το γάλα της με τα εσώρουχα και το instagram αλαλάζει

Η Κιμ Καρντάσιαν πίνει το γάλα της με τα εσώρουχα και το instagram αλαλάζει

Άλλη μια φορά που η ανεπάγγελτη περσόνα προκαλεί πανικό στα social media με μια της και μόνο ανάρτηση. Σε ελάχιστες ώρες η φωτογραφία "μάζεψε" περισσότερα από 2,2 εκατ. like

Η Kim Kardashian  έκανε πάλι το θαύμα της. Ανάρτησε μια φωτογραφία της να πίνει γάλα και έκανε τους θαυμαστές της να “υστεριάσουν”. Η Κιμ ακολουθεί ένα σύστημα αδυνατίσματος το οποίο περιλαμβάνει συμπληρώματα διατροφής και κατάφερε να το προωθήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Κρατώντας ένα μπουκάλι γάλα και φορώντας μόνο τα εσώρουχά της, ώστε να αναδεικνύεται η καλογυμνασμένη της κοιλιά, η ξανθιά πλέον περσόνα θέλει να πείσει τους θαυμαστές της για την αποτελεσματικότητα του προγράμματος που ακολουθεί από τις γιορτές και έπειτα. “Ένιωσα πως ήταν αδύνατο να ακολουθήσω ένα συνηθισμένο πρόγραμμα γυμναστικής και να τρώω υγιεινά. Όμως αυτό το πρόγραμμα μου δίνει μια ώθηση προς της σωστή κατεύθυνση” σχολιάζει για το Shake It Baby, στο οποίο κανείς αντικαθιστά ολόκληρα γεύματα με shakes που περιλαμβάνουν τις ειδικά σχεδιασμένες σκόνες.

Να σημειώσουμε εδώ πως οι διαιτολόγοι δεν συστήνουν σε καμία περίπτωση την παράλειψη γευμάτων ή την αφαγία ως μέθοδο αδυνατίσματος, ενώ είναι πολύ αμφίβολο τα εν λόγω shakes να μπορούν να καλύψουν τις θρεπτικές ανάγκες ενός οργανισμού. Σε κάθε περίπτωση τα πολλά και συχνά γεύματα, η διατροφή πλούσια σε λαχανικά, φρούτα και βιταμίνες και η άσκηση είναι το “σιγουράκι” για όποιον επιζητά αποτελέσματα.

Προς τιμήν της Καρντάσιαν, πρέπει να σημειώσουμε πως πριν ξεκινήσει τον διθύραμβο για το πρόγραμμα διατροφής που προφανώς της απέφερε πολλά χρήματα στο λογαριασμό, πρόσθεσε ένα διακριτικό hashtag. Δεν ήταν τίποτα παραπάνω από το #ad, που σημαίνει διαφήμιση.

Η ανάρτηση σε ελάχιστες ώρες έγινε ανάρπαστη, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 2,2 εκατομμύρια Likes.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα