Η κόρη του Έμινεμ κάνει πάταγο στα social media

Σε σταρ των social media έχει αναχθεί η κόρη του Αμερικανού ράπερ Έμινεμ, Χέιλι Σκοτ Μάδερς

Η 21 ετών κόρη του Έμινεμ, Χέιλι Σκοτ Μάδερς, σύμφωνα με το περιοδικό US Weekly ζει μία χαμηλού προφίλ ζωή ως φοιτήτρια στο κολέγιο, στο Michigan State University στο Ιστ Λάνσινγκ της πολιτείας Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Ο Έμινεμ δεν είναι ο μόνος διάσημος της οικογένειας, αναφέρεται στο δημοσίευμα. Η κόρη του, Χέιλι Σκοτ Μάδερς έχει μεγάλη επιτυχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει 408K οπαδούς στο Instagram. Η Χέιλι Σκοτ δημοσιεύει φωτογραφίες της, άλλες με τον σύντροφό της και άλλες με το σκυλάκι της.

Ο Έμινεμ, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Μάρσαλ Μάδερς, παντρεύτηκε δύο φορές τη μητέρα της Χέιλι, Κιμ Σκοτ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1999, χώρισαν το 2001 και ξαναπαντρεύτηκαν το 2006 αλλά χώρισαν για ακόμη μία φορά, λίγους μήνες αργότερα. Το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι χωρισμένο, αλλά ο ράπερ στο τραγούδι του «Headlights» του 2014 ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την πρώην σύζυγό του.

Παλαιότερα ο 44χρονος καλλιτέχνης βρέθηκε αντιμέτωπος με κατηγορίες ότι οι στίχοι των τραγουδιών του είναι βίαιοι προς τις γυναίκες, κυρίως προς την Κιμ. Όμως, αυτές τις μέρες, οι δυο τους φαίνεται να έχουν καλύτερη σχέση. Η Χέιλι ευχαρίστησε τους γονείς της το 2014 όταν αποφοίτησε με έπαινο από το σχολείο στο Κλίντον Τάουνσιπ του Μίσιγκαν. Ο Έμινεμ ανέφερε την κόρη του στα τραγούδια του «Hailie's Song» και «Μockingbird».

Πόσο έχεις μεγαλώσει...

Πληροφορίες: ΑΜΠΕ

ADVERTISING

SHARE: