Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι υποφέρει από PTSD

Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι υποφέρει από PTSD

Το είδωλο της ποπ μουσική εκμυστηρευτικέ για πρώτη φορά την μάχη που δίνει εδώ και πολλά χρόνια με τη διαταραχή του μετατραυματικού στρες (Pics + Vid)

Η Lady Gaga μοιράστηκε για πρώτη φορά το μυστικό με το οποίο παλεύει τα τελευταία χρόνια, κάνοντας μια εξομολόγηση μπροστά από τις κάμερες για το μετατραυματικό στρες (PTSD).

Η διάσημη τραγουδίστρια, που βρέθηκε στο Ali Forney Center, ένα καταφύγιο για άστεγους νέους της LGBT κοινότητας, στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, για την εκστρατεία #ShareKindness, αποκάλυψε πως πάσχει από PTSD.

Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι υποφέρει από PTSD

Μιλώντας στην εκπομπή The Today Show, ανέφερε: "Το δικό μου τραύμα με βοήθησε να κατανοήσω το τραύμα των άλλων. Δεν αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα, ωστόσο έχω μια ψυχική ασθένεια και αγωνίζομαι κάθε μέρα μαζί της," αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από μετατραυματικό στρες.

"Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι' αυτό. Αλλά η καλοσύνη που μου έδειξαν τα μέλη της οικογενείας μου, οι φίλοι και οι γιατροί ήταν αυτό που μου έσωσε τη ζωή. Έψαχνα τόπους για να θεραπεύσω τον εαυτό μου και διαπίστωσα ότι η καλοσύνη είναι ο καλύτερος τρόπος" τόνισε στην συνέντευξή της η τραγουδίστρια.

Το τραύμα της, σύμφωνα με την ίδια, προκλήθηκε όταν βιάστηκε σε ηλικία 19 ετών, με αποτέλεσμα να δίνει καθημερινή μάχη για να το ξεπεράσει.

Η Lady Gaga δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter μέρος από το βίντεο της συνέντευξης, γράφοντας πως "Σήμερα μοιράστηκα ένα από τα σημαντικότερα μυστικά μου με τον κόσμο. Τα μυστικά σε αρρωσταίνουν και σε κάνουν να ντρέπεσαι."

ΠΗΓΗ: usmagazine

ADVERTISING

SHARE: