Η μάχη της Σκάρλετ Γιόχανσον για την κηδεμονία της κόρης της

FILE - In this Feb. 28, 2014 file photo, U.S. actress Scarlett Johansson, left, and her partner Romain Dauriac arrive at the 39th French Cesar Awards Ceremony, in Paris. Johansson is a first-time mom. A spokesman for the 29-year-old actress said Thursday, Sept. 4, 2014, that Johansson and her fiance, Dauriac, have welcomed a baby girl, whom theyve named Rose.  (AP Photo/Lionel Cironneau, file)
FILE - In this Feb. 28, 2014 file photo, U.S. actress Scarlett Johansson, left, and her partner Romain Dauriac arrive at the 39th French Cesar Awards Ceremony, in Paris. Johansson is a first-time mom. A spokesman for the 29-year-old actress said Thursday, Sept. 4, 2014, that Johansson and her fiance, Dauriac, have welcomed a baby girl, whom theyve named Rose. (AP Photo/Lionel Cironneau, file) AP

Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία ζητά από τον Ρομέν Ντόριακ την πλήρη κηδεμονία της κόρης τους

Η αμερικανίδα ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Γάλλο δημοσιογράφο Ρομέν Ντοριάκ στη Νέα Υόρκη αυτή την εβδομάδα και ζήτησε την πλήρη κηδεμονία της κόρης του ζευγαριού, την ώρα που ο εν διαστάσει σύζυγός της ζητεί να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Η 32 ετών Γιόχανσον κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης την Τρίτη αναφέροντας ότι "ο γάμος έχει διαρραγεί ανεπανόρθωτα". Ζήτησε την πλήρη κηδεμονία της κόρης του ζευγαριού, Ρόουζ, δύο ετών, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα ζητείται επίσης να τεθεί σε ισχύ η προγαμιαία συμφωνία που έχει ημερομηνία 24 Σεπτεμβρίου 2014.

Σε ανακοίνωσή του, ο Ντοριάκ δήλωσε ότι είναι "λυπηρό" που η Γιόχανσον κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κάνοντας "τις προσωπικές μας διαφορές τόσο δημόσιες. Θα την παρακαλούσα να αποσύρει την αίτηση και να επιστρέψει, όσο στενάχωρο και να είναι, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων".

"Ως αφοσιωμένη μητέρα και ως άτομο και με πλήρη συνείδηση ότι η κόρη μου μια ημέρα θα μεγαλώσει αρκετά για να διαβάζει τις ειδήσεις που θα την αφορούν, θα ήθελα μόνο να πω ότι ουδέποτε θα σχολιάσω τη λύση του γάμου μου", ανέφερε η Γιόχανσον.

Η αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε έπειτα από δημοσιεύματα των εφημερίδων τον Ιανουάριο για χωρισμό του ζεύγους. Ο δικηγόρος του Ντοριάκ δήλωσε ότι τώρα και οι δύο ζουν στη Νέα Υόρκη αλλά χώρια.

Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος για την πρωταγωνίστρια της ταινίας "Χαμένοι στη μετάφραση". Ο πρώτος ήταν με τον καναδό ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς και διήρκησε από το 2008 έως το 2011.

(Φωτογραφία: AP Photo/Lionel Cironneau, file)

ADVERTISING

SHARE: