Η Μπιγιονσέ αλλάζει email κάθε εβδομάδα

Singer Beyonce arrives at TIDAL X: 1020 Amplified by HTC at the Barclays Center on Tuesday, Oct. 20, 2015, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Singer Beyonce arrives at TIDAL X: 1020 Amplified by HTC at the Barclays Center on Tuesday, Oct. 20, 2015, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Ο Εντ Σίραν "έδωσε" την ντίβα της R'n'B

Ο Έντ Σίραν που συνεργάστηκε με τη βασίλισσα της ποπ Μπιγιονσέ για το τραγούδι Perfect αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ότι είναι αναγκασμένη να αλλάζει διεύθυνση email σχεδόν κάθε εβδομάδα ή τουλάχιστον κάθε δύο με τρεις εβδομάδες.

«Έχω μια διεύθυνση email για να επικοινωνώ μαζί της. Αλλά στην πραγματικότητα αλλάζει κάθε εβδομάδα. Έτσι έστειλα ένα email και μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη από τον Μάιο», δήλωσε ο Σίραν.

Ο διάσημος τραγουδιστής είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία τους. «Λόγω το ότι γέννησε τα δίδυμα τον Ιούνιο, τελειώσαμε το τραγούδι μας το Σεπτέμβριο. Η αρχική εκδοχή του τραγουδιού έγινε με μόνο μία ακουστική κιθάρα. Με πήρε λοιπόν η Μπιγιονσέ τηλέφωνο και μου είπε: δεν ξέρω πώς νιώθεις για αυτό αλλά έβγαλα όλα τα μουσικά όργανα και θα μείνει μόνο η ακουστική κιθάρα», είπε ο Σίραν και συνέχισε περιγράφοντας πως πέρασαν ώρες με τη Μπιγιονσέ στη στούντιο για να ολοκληρώσουν το κομμάτι».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

ADVERTISING

SHARE: