Η οργάνωση του Άστον Κούτσερ βοήθησε 6.000 κακοποιημένα παιδιά

Ashton Kutcher presents the award for outstanding performance by a female actor in a comedy series at the 23rd annual Screen Actors Guild Awards at the Shrine Auditorium & Expo Hall on Sunday, Jan. 29, 2017, in Los Angeles. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)
Ashton Kutcher presents the award for outstanding performance by a female actor in a comedy series at the 23rd annual Screen Actors Guild Awards at the Shrine Auditorium & Expo Hall on Sunday, Jan. 29, 2017, in Los Angeles. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Ο 39χρονοςηθοποιός ίδρυσε το "Thorn: Digital Defenders of Children" μαζί με την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ το 2009

Τουλάχιστον 6.000 παιδιά βοηθήθηκαν από τις προσπάθειες που κάνει ο ηθοποιός Άστον Κούτσερ για την εξάλειψη της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών όπως έγινε γνωστό.

Ο ηθοποιός μίλησε σε διάσκεψη που έγινε στο Σαν Φρανσίσκο για το μη κερδοσκοπικό του έργο, Thorn, που αποσκοπεί στη χρήση της τεχνολογίας για την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Inc ο Κούτσερ εξήγησε πως το Thorn επενδύει στην έρευνα και τα εργαλεία που βοηθούν την επιβολή του νόμου καθώς και άλλες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις για την ταυτοποίηση όχι μόνο των θυμάτων αλλά και των θυτών.

Ο ηθοποιός παρουσίασε στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η μη κερδοσκοπική του οργάνωση σύμφωνα με τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί 6.000 παιδιά τα οποία έπεσαν θύματα κακοποίησης και 12.000 ενήλικες που επίσης είναι θύματα καθώς και 6.000 θύτες.

Ο 39χρονος ίδρυσε το «Thorn: Digital Defenders of Children» μαζί με την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ το 2009.

(Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP)

ADVERTISING

SHARE: