Η περίεργη απάντηση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στην Κιμ Κατράλ

Η περίεργη απάντηση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στην Κιμ Κατράλ
Sarah Jessica Parker arrives at the 75th annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton Hotel on Sunday, Jan. 7, 2018, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Δεν υπήρξε τσακωμός, λέει η πρωταγωνίστρια του Sex and the City

Μια τελείως διαφορετική εικόνα απ’ αυτή που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα η Κιμ Κατράλ για τις μεταξύ τους σχέσεις επιχειρεί να παρουσιάσει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Αφού λοιπόν η τηλεοπτική «Σαμάνθα», όπως έγινε ευρέως γνωστή μέσα απ’ τη σειρά Sex and the City, ξεσπάθωσε κατά της «Κάρι» με αφορμή το συλλυπητήριο μήνυμα που της έστειλε για τον χαμό του αδελφού της, λίγους μήνες μετά το προηγούμενο αιχμηρό σχόλιο της περί «τοξικής σχέσης»  η Πάρκερ επέλεξε να απαντήσει με ένα αρκετά περίεργο τρόπο, υποβαθμίζοντας το σκηνικό ρήξης.

Για την ακρίβεια η Πάρκερ απαντά μέσω συνέντευξης που έδωσε στο περιοδικό People ότι «δεν υπήρξε τσακωμός», και πως η όλη ιστορία «ήταν στημένη» γιατί, όπως λέει, ποτέ δεν απάντησε στις κατηγορίες που ακούστηκαν σε βάρος της στην τηλεοπτική εκπομπή του Πιρς Μόργκαν, τον περασμένο Οκτώβριο.

Η συνέντευξη στο περιοδικό που έγινε λιγότερο από 24 ώρες πριν το πρόσφατο αιχμηρό post της Κατράλ. Εκεί λοιπόν η Πάρκερ είπε ότι «δεν πρόκειται να απαντήσει ποτέ στα σχόλια της Κατράλ», επειδή, όπως είπε, «είχε ανάγκη να πει αυτό που ήθελε κι αυτό είναι προνόμιο της».

«Είχαμε αυτή την εμπειρία και ήταν καταπληκτική. Τίποτα δεν θα είναι ποτέ σαν κι αυτό», σημείωσε η Πάρκερ. «Είχαμε ένα δέσιμο με το κοινό, με την πόλη και με αυτή την ομάδα και λέμε τέτοιες τρελές ιστορίες μεταξύ μας. Οπότε δεν θέλω να τα μπερδεύω αυτά. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καμιά άλλη να παίζει αυτό τον ρόλο (εννοώντας της Σαμάνθα)», συμπλήρωσε.

Πηγή απ’ το περιβάλλον της Πάρκερ σχολίασε άλλωστε ότι η πρωταγωνίστρια του Sex and the City έστειλε προσωπικά μηνύματα στην Κατράλ τόσο όταν εξαφανίστηκε ο αδελφός της όσο και όταν έγινε γνωστός ο θάνατός του, προκειμένου να της συμπαρασταθεί.

Η Κατράλ πάντως εκφράστηκε με σκληρή γλώσσα κατά της Πάρκερ, χαρακτηρίζοντας την «σκληρή», ενώ της είπε να σταματήσει να ασχολείται μαζί της.

Δηλαδή με βάση τα λεγόμενα της Πάρκερ η Κατράλ είναι τρελή ή ψεύτρα και τα έβγαλε απ’ το κεφάλι της. Μα το post μιλάει από μόνο του.

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα