Η Pink μεγαλώνει τα παιδιά της χωρίς ταυτότητα φύλου

Pink and her daughter Willow Sage Hart arrive at the 51st annual CMA Awards on Wednesday, Nov. 8, 2017, in Nashville, Tenn. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Pink and her daughter Willow Sage Hart arrive at the 51st annual CMA Awards on Wednesday, Nov. 8, 2017, in Nashville, Tenn. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της ήδη η 6χρονη κόρη της έχει εκφράσει την επιθυμία να παντρευτεί μια Αφρικανή

Ότι είναι μια αντισυμβατική καλλιτέχνης και προσωπικότητα, το γνωρίζαμε ήδη για την Pink. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να είναι πολύ διαφορετική ως μητέρα και αυτό το αποδεικνύει καθώς όπως λέει μεγαλώνει τα παιδιά της χωρίς ταυτότητα φύλου.

Η Pink έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Carey Hart την 6χρονη Willow και τον 11μηνών Jameson και όπως δήλωσε στο περιοδικό People τα μεγαλώνει έτσι ώστε να έχουν ουδέτερο φύλο, ενώ η κόρη της ήδη τής εξέφρασε την επιθυμία να παντρευτεί με γυναίκα.

«Είμαστε ένα σπίτι χωρίς ταμπέλες. Την περασμένη εβδομάδα η Willow μου είπε ότι θα παντρευτεί μια Αφρικανή και εγώ σκέφτηκα: Τέλεια, μπορείς να μου δείξεις πώς φτιάχνουν αφρικανικό φαγητό;» δήλωσε η 38χρονη σταρ.

Δεν κρύβει άλλωστε ότι την ευχαριστεί το γεγονός πως ο όρος «ουδέτερο φύλο» γίνεται όλο και περισσότερο αποδεκτός.

Εκείνο πάντως που, όπως λέει, την αγχώνει περισσότερο είναι η μέρα που η κόρη της θα καταλάβει σε τι κόσμο ζει και εκείνη θα πρέπει να της εξηγήσει. «Αυτό θα μου ραγίσει την καρδιά» λέει.

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

ADVERTISING

SHARE: