Η Ρατακόφσκι ποζάρει τόπλες και μας δείχνει το δαχτυλίδι του γάμου της

Η Ρατακόφσκι ποζάρει τόπλες και μας δείχνει το δαχτυλίδι του γάμου της
Instagram

Όχι πως μας εκπλήσσει, όμως το μοντέλο αποφάσισε να μοιραστεί τη χαρά της με τους θαυμαστές της. Κι όταν η Έμιλι χαίρεται, γδύνεται

Η είδηση του γάμου της έκανε δεκάδες άνδρες να καταρρεύσουν καθώς το κορίτσι με το αψεγάδιαστο κορμί ανήκει πλέον σε έναν και μόνο. Ωστόσο, μπορεί η Έμιλι να φόρεσε καπέλο με βέλο και να φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον εκλεκτό της καρδιάς της, μπορεί να έδειξε σε όλους το δαχτυλίδι που έδεσε το γάμο της, όμως επέστρεψε στο αγαπημένο της instagram με κάτι για να τους γλυκάνει όλους.

Η Emrata, όπως είναι γνωστή στα social, βρισκόταν σε σχέση τα τελευταία τρία χρόνια με τον μουσικό παραγωγό Jeff Magid, με τον οποίο χώρισε τον περασμένο Ιανουάριο. Φαίνεται όμως πως δεν της πήρε και πολύ για να καταλάβει ότι ο Sebastian Bear-McClard είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της. Οι δυο τους αντάλλαξαν όρκους χθες στη Νέα Υόρκη, παρουσία λίγων φίλων.

Την Κυριακή, αποφάσισε να μας δείξει και πάλι το δαχτυλίδι της, αλλά και όλα τα υπόλοιπα κοσμήματα που κοσμούν τα δάχτυλά της. Αυτή τη φορά ωστόσο, δεν φορούσε τίποτα άλλο, πέρα από το άρωμά της.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα