Η “Σαμάνθα” υποστηρίζει τη “Μιράντα” για κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης

Η “Σαμάνθα” υποστηρίζει τη “Μιράντα” για κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης
Η Σίνθια Νίξον και η Κιμ Κατράλ ASSOCIATED PRESS

"Υποστηρίζω και σέβομαι το δικαίωμα όλων των πρώην συμπρωταγωνιστριών μου να επιλέγουν οι ίδιες την καριέρα τους" είπε η Κιμ Κατράλ

Την περασμένη Δευτέρα, η Σίνθια Νίξον, η Μιράντα του «Sex and the City», ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης. Τρεις μέρες αργότερα, η Κιμ Κατράλ, η Σαμάνθα στην τηλεοπτική και κινηματογραφική σειρά, εξέφρασε την υποστήριξή της στην πρώην συμπρωταγωνίστριά της.

Θαυμαστής της «Σαμάνθας», τη ρώτησε στο Twitter για την υποψηφιότητα της Νίξον. «Υποστηρίζω και σέβομαι το δικαίωμα όλων των πρώην συμπρωταγωνιστριών μου να επιλέγουν οι ίδιες την καριέρα τους» ήταν η απάντηση της Κιμ Κατράλ.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της 51χρονης Σίνθια Νίξον ότι κατεβαίνει υποψήφια για το αξίωμα του κυβερνήτη στο Μεγάλο Μήλο, η Κριστίν Ντέιβις, η Σάρλοτ στο «Sex and the City», τουίταρε: «Ξέρω ότι θα είναι μία εξαιρετική Κυβερνήτης».

Η “Σαμάνθα” (Κατράλ) δεν έχει καλό λόγο για όλες τις πρώην συμπρωταγωνίστριές της, γι’ αυτό και η υποστήριξή της στην υποψηφιότητα της Νίξον αποτελεί είδηση.

Ίσως θα πρέπει να τα περιμένει κανείς όλα από την Κιμ Κατράλ, που σχετικά πρόσφατα έριξε πάλι λάδι στη φωτιά της διαμάχης της με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, την Κάρι Μπράντσο της σειράς. «Δεν είσαι οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου» έγραψε, με αφορμή τον θάνατο του αδελφού της, η Κατράλ στην Πάρκερ (αυτά τα ωραία, στο Instagram, όταν η «Κάρι Μπράντσο» έδωσε συλλυπητήρια). «Σου γράφω, λοιπόν, για να σου πω για τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να αποκαταστήσεις την εικόνα του “καλού κοριτσιού”» συνέχισε, χωρίς να μασάει τα λόγια της.

Τα άλλα κορίτσια της σειράς πήραν, δημόσια, το μέρος της «Κάρι Μπράντσο». Μάλιστα, «Μιράντα» και «Κάρι» εθεάθησαν μαζί πριν λίγες εβδομάδες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα