Η Σαρλίζ Θερόν αφήνει τον γιο της να ντύνεται σαν κορίτσι

Η Σαρλίζ Θερόν αφήνει τον γιο της να ντύνεται σαν κορίτσι
Charlize Theron arrives at the LA Premiere of "Atomic Blonde" at The Theatre at Ace Hotel on Monday, July 24, 2017, in Los Angeles. (Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP) Willy Sanjuan/Invision/AP

Το Inetrnet εξερράγη όταν εμφανίστηκαν φωτογραφίες του Τζάκσον ντυμένου ως Έλσα

Η Σαρλίζ Θερόν έχει υιοθετήσει τον Τζάκσον από τη Νότια Αφρική και την Αυγούστα από τις ΗΠΑ. Την κριτικάρουν επειδή αφήνει τον εξάχρονο, σήμερα, γιο της να ντύνεται σαν κορίτσι. Άδικα, λενε πολλοί γονείς.

Το περασμένο καλοκαίρι, το Internet “εξερράγη” όταν εμφανίστηκαν φωτογραφίες του Τζάκσον ντυμένου ως Έλσα από το “Frozen” της Ντίσνεϊ. Ακολούθησαν άλλες φωτογραφίες του Τζάκσον με φούστες, με ροζ UGG μποτάκια, με τα μαλλιά του μακριές κοτσίδες. Τον προηγούμενο μήνα, η οικογένεια ήταν στο Μεξικό, ο Τζάκσον φορούσε κολιέ με ροζ χάντρες.

Το τρολάρισμα συνεχίστηκε: “Τι είδους γονιός κάνει αυτά στο παιδί του; Γιατί να υιοθετήσεις αυτό το μαυράκι και μετά να το εξευτελίζεις;”.

Παρόλα αυτά, πολλοί γονείς παίνεσαν την Θερόν που αφήνει τον γιο της να εκφραστεί όπως θέλει. Η μητέρα ενός συμμαθητή του Τζάκσον στο τάε κβον ντο είπε ότι η ηθοποιός συχνά ερχόταν για να βοηθήσει το τότε τρίχρονο αγοράκι να συγκεντρωθεί: “Είναι ένα πολύ γλυκό αγόρι, αλλά σίγουρα ταραξίας. Δεν καθόταν ήσυχος, κι ήταν αυστηρή μαζί του, λέγοντάς του να μη μιλά και να προσέχει. Τώρα, του επιτρέπει να φοράει αυτά που θέλει να φοράει”.

Ο Τζάκσον σταμάτησε το τάεκ βον ντο τουλάχιστον ένα χρόνο πριν αρχίσει να φορά κοριτσίστικα ρούχα, σημειώνει η “Page Six”.

Φωτογραφία: Willy Sanjuan/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα