Η Selena Gomez μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για το πρόβλημα με την υγεία της

Actress-singer Selena Gomez poses at the 3rd Annual InStyle Awards at the Getty Center on Monday, Oct. 23, 2017, in Los Angeles. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)
Actress-singer Selena Gomez poses at the 3rd Annual InStyle Awards at the Getty Center on Monday, Oct. 23, 2017, in Los Angeles. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με το νεφρό της και αποκάλυψε τη σοβαρτότητα της κατάστασής της

Για την περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία της και την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη μιλά για πρώτη φορά δημόσια η Selena Gomez.

Η ποπ σταρ παραχώρησε συνέντευξη στο NBC News μαζί με τη φίλη της Φράνκια Ράισα που της έσωσε τη ζωή, δωρίζοντας της το νεφρό της.

Η συνέντευξη αναμένεται να μεταδοθεί την επόμενη εβδομάδα, αλλά στο μικρό απόσπασμα το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα, η Gomez δηλώνει ότι δεν ήθελε να ζητήσει από κανέναν να είναι δωρητής αλλά η φίλη της προσφέρθηκε κι έτσι αποφάσισαν να το κάνουν.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει ότι θα έκανε την επέμβαση τον περασμένο μήνα, προσθέτοντας ότι χρειάζεται καινούργιο νεφρό εξαιτίας της μάχης που δίνει με το αυτοάνοσο νόσημα του Λύκου.

Στη συνέντευξη η Gomez δεν διστάζει να πει ότι η κατάσταση της υγείας της ήταν σοβαρή. «Ήταν πραγματικά ζήτημα ζωής ή θανάτου», είπε χαρακτηριστικά.

Η 29χρονη Φράνκια Ράισα είναι ηθοποιός και είναι γνωστή για την οικογενειακή σειρά του ABC «The Secret Life of the American Teenager».

Φωτό: Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

ADVERTISING

SHARE: