Η Τζένιφερ Άνιστον χώρισε και είναι πάλι μόνη – Γιατί παίρνει διαζύγιο από τον Τζάστιν Θερού

Η Τζένιφερ Άνιστον χώρισε και είναι πάλι μόνη – Γιατί παίρνει διαζύγιο από τον Τζάστιν Θερού
US actor Justin Theroux, left and his wife US actress Jennifer Aniston pose during a photocall ahead of a diner for the launch of a Louis Vuitton leather goods collection in collaboration with US artist Jeff Koons, at the Louvre in Paris, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Francois Mori) AP Photo

Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός παίρνει για δεύτερη φορά ένα διαζύγιο που σκάει σαν "βόμβα" στο Χόλιγουντ και αρκετοί αναρωτιούνται: Μήπως τρέχει κάτι πάλι με τον Μπραντ Πιτ;

Με μία αιφνιδιαστική και λιτή ανακοίνωση, η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού ανακοίνωσαν πως ακολουθούν πλέον χωριστούς δρόμους στη ζωή και παίρνουν διαζύγιο, ύστερα από μόλις δυόμισι χρόνια γάμου.

Η σχέση του ζευγαριού, που γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας “Tropic Thunder”, δίηρκεσε επτά χρόνια, ενώ αποφάσισαν τελικά να παντρευτούν στα μέσα του 2015 ύστερα από έναν ομολογουμένως… παρατεταμένο αρραβώνα.

Στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν, ανακοινώνοντας το διαζύγιο, Άνιστον και Θερού αναφέρουν:

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας. Κανονικά, θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για υποθέσεις και ανακαλύψεις, θελήσαμε να αποκαλύψουμε ευθέως την αλήθεια. Οτιδήποτε δημοσιεύεται για εμάς και δεν προέρχεται απευθείας από εμάς, είναι η φαντασία κάποιου άλλου. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον».

Η ανακοίνωση του διαζυγίου ήρθε ελάχιστες μέρες μετά τα 49α γενέθλια της ηθοποιού, τα οποία γιόρτασε σε ένα μεγάλο πάρτι μεταξύ των οποίων και η “κολλητή” της Κόρτνεϊ Κοξ από τα “Φιλαράκια”.

Χωρισμένοι κι οι δυο, αλλά πάντα… “φιλαράκια”

Όποιος κι αν είναι ο αληθινός λόγος του χωρισμού του λαμπερού ζεύγους, κανείς δεν μοιάζει διατεθειμένος να ξεχάσει ότι αυτό είναι το δεύτερο διαζύγιο για τη διάσημη Ελληνοαμερικανίδα σταρ. Και τούτο διότι ο πρώτος της γάμος ήταν ένας από τους πιο προβεβλημένους στην ιστορία του Χόλιγουντ, όπως άλλωστε και ο… χωρισμός της.

Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον έζησε έναν θυελλώδη έρωτα και μια απίστευτη ιστορία αγάπης, έως ότου ο δημοφιλής πρωταγωνιστής γνώρισε και ερωτεύτηκε σε γυρίσματα την Αντζελίνα Τζολί. Την οποία στη συνέχεια παντρεύτηκε και κατόπιν επίσης χώρισε.

Στο Χόλιγουντ όλοι μιλούν για τη στενή φιλική σχέση που διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια Πιτ και Άνιστον και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υπενθυμίζουν ότι αυτή τον στήριξε όσο κανείς στο δύσκολο διαζύγιο με την Τζολί. Αρκετοί δε είναι κι αυτοί που αναμένουν μια “επανασύνδεση” μετά το άδοξο τέλος που είχε ο γάμος τους. Ίσως σε αυτά τα “κουτσομπολιά” να αναφερόταν η Άνιστον στην ανακοίνωση του νέου διαζυγίου, θέλοντας να προλάβει τις φήμες…

Το γεγονός είναι ότι η “αγαπημένη” των Αμερικανών τα τελευταία σχεδόν 25 χρόνια είναι και πάλι μόνη. Για πόσο; Θα δείξει…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα