Η βουτιά της Μενεγάκη με τις κόρες της που ‘ταρακούνησε’ το instagram

Η βουτιά της Μενεγάκη με τις κόρες της που ‘ταρακούνησε’ το instagram

Η παρουσιάστρια φαίνεται πως ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και δίνει τροφή στα social media, πριν την μεγάλη επιστροφή που αναμένεται σκληρή και κρίσιμη για την τηλεοπτική της συνέχεια

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις διακοπές με την οικογένειά της, κάπου στα γαλανά νερά του Ιονίου. Τοπικά μέσα ανέφεραν πως βρέθηκε με το σύντροφο και τα παιδιά της στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας. Η τελευταία της ανάρτηση στο instagram είναι ένα boomerang βίντεο όπου εκείνη και οι δύο μεγαλύτερες κόρες της, βουτούν στα νερά του Ιονίου. Το ποστ που είναι γεμάτο hashtag για την οικογένεια, την προτεραιότητα των προσωπικών σχέσεων και τη σχέση μαμάς και κόρης κάνει θραύση από το πρωί του Σαββάτου έχοντας ξεπεράσεις τις 155χλ θεάσεις στο instagram.

Η παρουσιάστρια έχει αναφερθεί σε ριζικές αλλαγές στην εκπομπή της από το φθινόπωρο, αρχής γενομένης από τους συνεργάτες της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, ανακοίνωσε πως το πρόγραμμα του Alpha “Ελένη”, αναμένεται να μειώσει τις ώρες που προβάλλεται κατά μία ώρα καθημερινά. “Λιγότερη Ελένη, καλύτερη Ελένη” δήλωνε χαρακτηριστικά η ίδια η παρουσιάστρια με tweet της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα