Jessica Chastain: Διάσημος ηθοποιός μου ζήτησε να σωπάσω για το σκάνδαλο Γουάινστιν

Jessica Chastain: Διάσημος ηθοποιός μου ζήτησε να σωπάσω για το σκάνδαλο Γουάινστιν
Actress Jessica Chastain poses for photographers upon arrival at the premiere of the film 'Molly's Game', in London, Wednesday, Dec. 6, 2017. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP) Vianney Le Caer/Invision/AP

Το ζήτημα Γουάινστιν δεν λέει να κοπάσει. Η διάσημη ηθοποιός αναφέρει τώρα πως της ζήτησαν να σωπάσει

Η Τζέσικα Τσάστεϊν υπήρξε από τις ηθοποιούς που αναφέρθηκαν με πάθος στο θέμα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων στο χώρο του θεάματος. Από τα social media, αλλά και με δημόσιες τοποθετήσεις της προσπάθησε και εκείνη να κινήσει τα πράγματα μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου Γουάνστιν προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα στο τέλος. Ωστόσο, η δραστηριότητα της πρωταγωνίστρια του “Δέντρου της ζωής” ενόχλησε κάποιους.

“Έκανα πολλά tweets εκείνη την περίοδο και έλαβα ένα email από γνωστό ηθοποιό που μου έλεγε ‘ηρέμησε’ ανέφερε η ηθοποιός σε τηλεοπτικής της εμφάνιση. “Το βρήκα απογοητευτικό και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως δεν είχε καταλάβει το κίνημα που συνέβαινε” πρόσθεσε.

Η ίδια είχε δηλώσει τον περασμένο Οκτώβρη πως από την αρχή της καριέρας της είχε ειδοποιηθεί από τον περίγυρό της για το… ποιόν του Γουάινστιν και πως θα έπρεπε να μείνει μακριά του.

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα