Jesus Christ! Η Κιμ ήθελε να ονομάσει το σκυλάκι της ‘θείο βρέφος’

Jesus Christ! Η Κιμ ήθελε να ονομάσει το σκυλάκι της ‘θείο βρέφος’
Television personality Kim Kardashian West attends the NBCUniversal Network 2017 Upfront at Radio City Music Hall on Monday, May 15, 2017, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) Evan Agostini/Invision/AP

Χάρισε στην κόρη της ένα σκυλάκι και καθώς δυσκολευόταν να βρει όνομα για αυτό, ζήτησε από τα εκατομμύρια ακολούθων της να δώσουν ένα χεράκι. Ποιο το αποτέλεσμα της κάλπης;

Με τις φήμες να οργιάζουν πως η Kim Kardashian έχει ήδη κινήσει διαδικασία παρένθετης μητέρας, προκειμένου να αποκτήσει δεύτεο παιδί, η τηλεπερσόνα το έκανε “πάλι το θαύμα της”. Η μεγάλη της κόρη North West απέκτησε το πρώτο της κατοικίδιο και κλήθηκε να δώσει όνομα στο κουταβάκι της. Επειδή όμως η τετράχρονη κόρη της Kardashian και του Kanye West δυσκολευόταν να αποφασίσει, είπε να “πετάξει το μπαλάκι” στους θαυμαστές.

Άνοιξε μια διαδικτυακή ψηφοφορία στο twitter όπου έδινε τέσσερις επιλογές, μεταξύ των οποίων και το “baby jesus” (είναι να απορεί κανείς πως θα μπορούσε κανείς να φωνάζει ένα σκυλάκι με αυτό το όνομα). Στις υπόλοιπες επιλογές, υπήρχε το “ροδάκινο”, το “σούσι” και η “Χρυσή”. Η ψηφοφορία υπήρξε μαζική, με σχεδόν 234 χιλιάδες χρήστες να επιλέγουν ένα από τα ονόματα. Αν παρατηρήσει κανείς μάλιστα το αποτέλεσμα, οι επιλογές ήταν όλες πολύ κοντά με μεγάλο νικητή το “Peachy Pop”.

Και αφού μας ρώτησε, πήρε το αποτέλεσμα διέταξε βασιλικά (ή για την ακρίβεια πριγκιπικά καθώς μάλλον τελικά η μικρή της κόρη αποφάσισε) να ονομάσει το σκύλο “Sushi”.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα