'Καρφί' Μελέτη: Ευχαριστώ ένα σιχαμερό ερπετό, έναν άρρωστο μυθομανή

'Καρφί' Μελέτη: Ευχαριστώ ένα σιχαμερό ερπετό, έναν άρρωστο μυθομανή

Σε μια ανάρτηση στο instagram, η παρουσιάστρια μοιάζει να στέλνει 'μήνυμα' σε πρώην συνεργάτη της, μετά την επεισοδιακή έξοδό της από την τηλεόραση του Epsilon. Για ποιον όμως "χτυπάει η κουδούνα";

Σε μια ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρεται με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα σε παλαιότερο συνεργάτη της, κανείς θα μπορούσε να εικάσει πως αναφέρεται στον Μένιο Φουρθιώτη, για όσα πέρασε το τελευταίο διάστημα. "Κάνοντας ανασκόπηση, λίγο πριν τη λήξη του έτους, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ένα σιχαμερό ερπετό, σε έναν άρρωστο μυθομανή φουκαρά και σε μια φίλη που μου δίδαξαν τα πιο σπουδαία μαθήματα ζωής που έχω πάρει ποτέ" είναι τα πρώτα λόγια στην ανάρτησή της στο instagram.

Πέρασα έναν από τους πιο απαιτητικούς σε ψυχολογικό επίπεδο χρόνο... κοινώς ΑΓΓΟΥΡΙ. Το έφαγα. Στην αρχή ζορίστηκα, αλλά τώρα έχω αρχίσει και δροσίζομαι

Στη συνέχεια, αφού παραθέτει τα μαθήματα ζωής που της έμαθαν οι δύσκολες αυτές σχέσεις, αναφέρει: "Αφιερώνω αυτό το ζεν χαμόγελο και το ήρεμο βλέμμα, που πλέον όντως έχω" και προσθέτει για τους μήνες που πέρασαν: "πέρασα έναν από τους πιο απαιτητικούς σε ψυχολογικό επίπεδο χρόνο... κοινώς ΑΓΓΟΥΡΙ. Το έφαγα. Στην αρχή ζορίστηκα, αλλά τώρα έχω αρχίσει και δροσίζομαι".

Η Μελέτη, κλείνοντας σημείωσε με νόημα: "Και βέβαια, το 'ευχαριστώ' σαφώς και δεν θα είναι η τελευταία μου κουβέντα".

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια

Τον περασμένο Μάιο, το Epsilon ανακοίνωνε τη διακοπή της συνεργασίας με την παρουσιάστρια, μιας εκ των πρώτων επωνύμων τηλεοπτικών προσώπων που βρέθηκαν στο νεοσύστατο κανάλι. Είχε προηγηθεί μια σεζόν γεμάτη εντάσεις, με την Μελέτη να στέλνει εξώδικο στο σταθμό αφού το σκηνικό του δελτίου ειδήσεων που παρουσίαζε, δεν είχε ολοκληρωθεί στην ώρα του, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από αυτό. Τότε, ο διευθυντής του σταθμού Μένος Φουρθιώτης, είχε ανακοινώσει πως το γεγονός αυτό δεν αλλάζει τίποτα στις σχέσεις του Epsilon με την παρουσιάστρια που θα εξακολουθούσε να παρουσιάζει την βραδινή της εκπομπή Hashtag.

"Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη στην οποία εύχεται καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα". Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση έληξε η συνεργασία από πλευράς σταθμού, με την παρουσιάστρια να απαντά και πάλι στα social media, με ένα "καλημέρα" και συνοδεία της φωτογραφίας του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν.

Άλλωστε, λίγο αργότερα, ο διευθυντής του σταθμού θα γινόταν στόχος αρνητικών σχολίων και από μια άλλη παρουσιάστρια της οποίας το συμβόλαιο με το Epsilon έληξε πρόωρα, της Ρούλας Κορομηλά. Αν και δεν τον κατονομάζει λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη, στο post της, εύλογα μπορεί κανείς να συμπεράνει πως πρόκειται για εκείνον. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τη συνέχεια, καθώς αυτό ήταν όπως γράφει η ίδια, μόνο η αρχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το Epsilon έδιωξε την Ε. Μελέτη και εκείνη απάντησε με Κιμ Γιονγκ Ουν

Οι σπόντες της Κορομηλά στο Φουρθιώτη και η 'εξαφάνισή' της

SHARE: