Καρντάσιαν: Μου ήταν δύσκολο να μην κυοφορώ το ίδιο μου το παιδί

Καρντάσιαν: Μου ήταν δύσκολο να μην κυοφορώ το ίδιο μου το παιδί
Kim Kardashian West arrives at the LACMA Art + Film Gala at the Los Angeles County Museum of Art on Saturday, Nov. 4, 2017, in Los Angeles. (Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP) Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP

Η Κιμ απαντά σε όσους την επικρίνουν για το γεγονός πως απέκτησε το τρίτο της παιδί με τη μέθοδο της παρένθετης μητέρας

“Η διαδικασία της παρένθετης μητέρας είναι σαφώς διαφορετική, αλλά όποιος πιστεύει ότι είναι ο εύκολος τρόπος, είναι εντελώς λάθος” σχολιάζει στην προσωπική της εφαρμογή στο διαδίκτυο η Kim Kardashian. Η τηλεπερσόνα απαντά στους επικριτές της, για το γεγονός πως απέκτησε την κόρη της, το τρίτο παιδί της, με την μέθοδο της παρένθετης μητέρας.

“Ο κόσμος υποθέτει πως επειδή δεν έχεις να αντιμετωπίσεις τις φυσικές αλλαγές, τον πόνο και τις επιπλοκές ενός τοκετού είναι καλύτερα, αλλά για εμένα ήταν πολύ δύσκολο να μην κυοφορώ το ίδιο μου το παιδί, ειδικά εφόσον έφερα στον κόσμο την Νορθ και τον Σεντ” σχολιάζει. Όπως έχει γίνει γνωστό στο παρελθόν, μέσα από το reality που παρακολουθεί την οικογένεια των Kardashian, η Κιμ εμφάνισε πολύ σοβαρές επιπλοκές κατά τη διάρκεια των δύο εγκυμοσύνων της, πάσχοντας από προεκλαμψία.

Η προεκλαμψία είναι μια σοβαρή διαταραχή που εμφανίζεται στην εγκυμοσύνη, η οποία αν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να οδηγήσει σε πολύ σοβαρές επιπλοκές για την έγκυο και το έμβρυο που κυοφορεί. Εμφανίζεται συνήθως μετά την 20η εβδομάδα της εγκυμοσύνης και μπορεί να υφίσταται ακόμα και 4 έως 6 εβδομάδες μετά τον τοκετό. Ορίζεται κλινικά από αυξημένη πίεση (υπέρταση) καιαυξημένη πρωτεΐνη στα ούρα (λευκωματουρία), με ή χωρίς παθολογικά οιδήματα.

“Είμαι ευγνώμων για τη σύγχρονη τεχνολογία και που κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Δεν είναι όμως για όλους, αλλά λατρεύω την παρένθετη και αυτή ήταν η καλύτερη εμπειρία που είχα ποτέ μου. Μας χάρισε το μεγαλύτερο δώρο” προσέθεσε η Κιμ στην εφαρμογή της.

Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα