Κατερίνα Βρανά: Ο Γολγοθάς της υγείας της συνεχίζεται αλλά δεν χάνει το χιούμορ της

Κατερίνα Βρανά: Ο Γολγοθάς της υγείας της συνεχίζεται αλλά δεν χάνει το χιούμορ της

V for Vrana: Είκοσι stand up κωμικοί ενώνονται στο Βεάκειο για την Κατερίνα Βρανά που δίνει τη δική της μάχη για τη βελτίωση της υγείας της

Μετά από ένα απρόσμενο σηπτικό σοκ το ’17 σε περιοδεία της στη Μαλαισία, η stand up comedian Κατερίνα Βρανά άρχισε να δίνει μια μεγάλη μάχη για τη βελτίωση της υγείας της.

Το σηπτικό σοκ που έπαθε τον Απρίλη του ’17, την έφερε τρεις φορές κοντά στον θάνατο, επηρεάστηκαν όλα της τα όργανα, έχασε την όρασή της και μετά από 4 εγχειρήσεις και 5μηνη νοσηλεία ατρόφησαν όλοι της οι μυς. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο που βγήκε από το νοσοκομείο η Κατερίνα μπήκε σε εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να ξαναμάθει να περπατάει και να ανακτήσει τη χρήση των μυών της.

Σήμερα, βλέπει πολύ καλύτερα, ενώ μπορεί να σταθεί όρθια. Συνεχίζει την εντατική φυσικοθεραπεία και τις στοχευμένες ασκήσεις στην πισίνα. Χρειάζεται, ωστόσο, βοήθεια επί 24ωρου βάσεως. Μετά από μια τόσο σοβαρή ασθένεια, ο δρόμος της ανάρρωσης είναι μακρύς και απαιτείται υπομονή αλλά και χρήματα.

Η Κατερίνα, η πιο αστεία γυναίκα του κόσμου σύμφωνα με τον παγκόσμιο διαγωνισμό του Laugh Factory, δεν χάνει το χιούμορ της. Αντιμετωπίζει με θάρρος και χιούμορ της κατάστασή της, ενημερώνοντας μέσα από το κανάλι της στο YouTube τους φαν της για την πορεία της, δίνοντας ένα φωτεινό παράδειγμα και σ’ άλλους ανθρώπους που δοκιμάζονται.

Μέσω του stand-up, 20 συνάδελφοί της κωμικοί αποφάσισαν να τη στηρίξουν, οργανώνοντας μια ξεχωριστή βραδιά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας της.

Πέμπτη 7 Ιουνίου στις 21:00 στο ΒΕΑΚΕΙΟ Θέατρο (Ηρακλείου 13, Λόφος Προφήτη Ηλία, Πειραιάς).

Είσοδος: 15 €.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr.

Οι κωμικοί που υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σ’ αυτή τη βραδιά γέλιου, αισιοδοξίας και αλληλεγγύης είναι (με αλφαβητική σειρά): Στέλιος Ανατολίτης, Διονύσης Ατζαράκης, Δημήτρης Δημόπουλος, Δημήτρης Δούκογλου, Θωμάς Ζάμπρας, Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, Χρύσα Κατσαρίνη, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Mikeius, Blink Mike, Κώστας Μαλιάτσης Σάλας, Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαϊμάκος, Αριστοτέλης Ρήγας, Ζήσης Ρούμπος, Πάρις Ρούπος, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Λάμπρος Φισφής, Ηλίας Φουντούλης, Γιώργος Χατζηπαύλου, Δημήτρης Χριστοφορίδης.

“Αυτή η ξεχωριστή βραδιά είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει κανείς γι’ αυτό το αστείο και ταλαντούχο κορίτσι που σύνθημα του και στάση ζωής του είναι το “Stayin’ Alive”, σημειώνουν οι διοργανωτές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα