Κόρτνεϊ Λοβ: Η προ δεκαετίας προειδοποίηση για τον Γουάινσταϊν

Κόρτνεϊ Λοβ: Η προ δεκαετίας προειδοποίηση για τον Γουάινσταϊν
Courtney Love poses for photographers upon arrival at the GQ's Men of The Year awards, in London, Tuesday, Sept. 5, 2017. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP) Vianney Le Caer/Invision/AP

Οι δημόσιες αποκαλύψεις της Κόρτνι Λοβ για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν πριν από μια δεκαετία

Πριν από το κύμα των αποκαλύψεων σχετικά με τις επιθέσεις του Χάρβεϊ Γουάινστιν στο Χόλιγουντ, η Κόρτνι Λοβ είχε προειδοποιήσει δημοσίως τις νεαρές γυναίκες και μάλιστα στην κάμερα.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το TMZ δείχνει την ροκ τραγουδίστρια, πρώην σύντροφο του Κέρτ Κομπέιν πριν από περίπου μία δεκαετία να λέει στο κόκκινο χαλί ότι η συμβουλή που δίνει στις νεαρές γυναίκες είναι να απαντήσουν αρνητικά αν ο Χάρβεϊ Γουάινστιν τους καλέσει σε πάρτι στο ξενοδοχείο Four Seasons.

Αν και στην αρχή ήταν διστακτική στο να απαντήσει, τελικά αποφάσισε να δώσει αυτή την αποστομωτική απάντηση. Το περασμένο Σάββατο η 53χρονη σχολιάζοντας το βίντεο το οποίο διαδόθηκε σε όλον τον κόσμο είπε ότι αν και δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση από τον Χάρβεϊ, η ίδια δέχθηκε επαγγελματικά πλήγματα επειδή αποφάσισε να μιλήσει ανοικτά εναντίον του και κατήγγειλε ότι μεγάλα πρακτορεία την απέκλεισαν.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα