Λαοθάλασσα για τον Σταν στο Περιστέρι

Λαοθάλασσα για τον Σταν στο Περιστέρι

Τεράστιο πλήθος στην φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δήμο Περιστερίου. Αποθεώθηκε ο Σταν (photos + video)

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στη γιορτή που στήθηκε για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου μπροστά από το Δημαρχείο, στην πλατεία Δημοκρατίας στο Περιστέρι.

Μετά τη φωταγώγηση του δέντρου ο δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης κάλεσε στη σκηνή τον Σταν, ο οποίος αποθεώθηκε.

Πριν από τη φωταγώγηση του δέντρου είχαν προηγηθεί, η συναυλία της παιδικής χορωδίας και η παρέλαση των πολιτιστικών συλλόγων του Περιστερίου γύρω από τους δρόμους του κέντρου.

Λαοθάλασσα για τον Σταν στο Περιστέρι

Μικροί και μεγάλοι καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών (μέχρι τις 8 Ιανουαρίου) μπορούν να διασκεδάσουν δωρεάν με εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις σε όλη την πόλη του Περιστερίου. Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ στην Πλατεία Δημαρχείου με το Carousel, τα γιορτινά τρενάκια και στην 1η Παιδική Χαρά με το εορταστικό καραβάκι, το "Σπίτι των Ευχών" του Άι Βασίλη και τη μεγάλη φάτνη.

Λαοθάλασσα για τον Σταν στο Περιστέρι

Καθημερινά διοργανώνονται καλλιτεχνικά δρώμενα στην πλατεία του Δημαρχείου με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, αλλά και θεατρικές παραστάσεις και μουσικά δρώμενα.

Λαοθάλασσα για τον Σταν στο Περιστέρι

Επίσης, έχουν προγραμματιστεί σ' όλη την πόλη ξεχωριστές δωρεάν εκδηλώσεις για όλους τους δημότες. Στο Κινηματοθέατρο "Κ. Γαβράς" στην Κηπούπολη, αλλά και στο Θέατρο "Πολιτών" στον Αγ. Ιωάννη Θεολόγο.

ADVERTISING

SHARE: