Λασκαράκη για διαζύγιο με Τσιμιτσέλη: Μαζεύονται πάντα κάποια σύννεφα στις σχέσεις

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΟΥΙΛΙΑΜ ΣΑΙΞΠΗΡ "Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΛΗΡ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ(Α) ΚΑΙ Η ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ(Δ)  (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΟΥΙΛΙΑΜ ΣΑΙΞΠΗΡ "Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΛΗΡ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ(Α) ΚΑΙ Η ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ(Δ) (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το Down Town Κύπρου και μίλησε για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη που απασχόλησε το ΜΜΕ

"Μαζεύονται πάντα κάποια σύννεφα στις σχέσεις. Είτε έχεις παιδιά, είτε δεν έχεις. Και ιδιαίτερα όταν οι σχέσεις αυτές έχουν διάρκεια κάποιων χρόνων". Αυτό δηλώνει η Βάσω Λασκαράκη στην πρώτη της συνέντευξη μετά το χωρισμό, στο Down Town Κύπρου. Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Το Σόι Σου" συνέχισε λέγοντας: "Κάποιες φορές λοιπόν φυσούν ωραία αεράκια και τα σύννεφα αυτά απομακρύνονται. Αλλά κάποιες φορές τα σύννεφα πυκνώνουν κι αρχίζει να βρέχει. Κάποιες φορές πολύ, κάποιες φορές λιγότερο".

Όπως αναφέρει, στο γάμο της με τον δημοφιλή ηθοποιό "...έβρεξε αρκετά τους τελευταίους δυο μήνες".

"Δεν ήμασταν ποτέ ένα ζευγάρι που του άρεσε να προκαλεί και να είναι εκτεθειμένο για τους λάθος λόγους, ίσως να μην υπήρχε ούτε η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού, αν δεν ξεκινούσε η σεζόν και κάποιες δουλειές έπρεπε να προβληθούν και στο θέατρο και στην τηλεόραση" σχολιάζει στη συνέχεια τονίζοντας: "Δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε στις συνεντεύξεις και να υποκρινόμαστε ότι όλα είναι τέλεια".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

O Γ. Τσιμιτσέλης σπάει τη σιωπή του, μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου

'Έλα στη θέση μου': Τι κοινό έχει η Ναταλία Δραγούμη με τον Σουλτς και την Κοζάνη;

ADVERTISING

SHARE: