Μάνος Παπαγιάννης για την καταγγελία ξυλοδαρμού: ‘Είμαι το θύμα, όχι ο θύτης’

Μάνος Παπαγιάννης για την καταγγελία ξυλοδαρμού: ‘Είμαι το θύμα, όχι ο θύτης’
printscreen από youtube

"Μπήκα μέσα στο καμαρίνι και (η Σοφία Παυλίδου) μου επιτέθηκε νομίζοντας ότι κινούμαι επιθετικά. Με χτύπησε στο πρόσωπο πολύ άσχημα " δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός για το πολύκροτο περιστατικό

Ο Μάνος Παπαγιάννης έσπασε τη σιωπή του για το περιστατικό που συνέβη μετά το τέλος της παράστασης «Πετάει πετάει» την περασμένη Κυριακή και έδωσε στη δημοσιότητα τη δική του εκδοχή. Ο ηθοποιός αρνείται ότι χτύπησε τη συνάδελφό του Σοφία Παυλίδου, η οποία του έκανε μήνυση για το γεγονός. «Εγώ είμαι το θύμα» δήλωσε.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Παπαγιάννης παραδέχτηκε ότι υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο εξαιτίας μιας κίνησης που δεν έκανε η Σοφία Παυλίδου και ότι ακούστηκαν βαριές κουβέντες και από τις δύο πλευρές. Ωστόσο σύμφωνα με τη δική του εκδοχή, ενώ μπήκε στο καμαρίνι της για να της ζητήσει τον λόγο, εκείνη του επιτέθηκε, τον γρατζούνισε στο πρόσωπο και εκείνος την απώθησε. Μετά την πτώση της έφυγε από το καμαρίνι για να μη δώσει συνέχεια στον τσακωμό.

«Ξεκινάμε την κουβέντα θεωρώντας δεδομένο ότι υπήρξε βία. Μου κάνει τρομερή εντύπωση! Γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι υπήρξε βία; Γιατί; Το ότι κάποιος κάνει μήνυση δεν σημαίνει ότι έχει δίκιο. Πώς θα νιώσεις όμως τώρα Φαίη μου, που θα ακούσεις τα γεγονότα και θα έχεις άδικο; Η κυρία Παυλίδου, την οποία πραγματικά συμπαθώ, δεν έκανε μια κίνηση που έπρεπε να κάνει. Αυτό που λέγαμε με την ατάκα δεν ισχύει, είναι μια κίνηση που πρέπει να κάνει. Εγώ νόμιζα ότι έγινε κατά λάθος. Γιατί γίνονται αυτά. Κι εκεί που άλλαζα και γέλαγα -μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και ο κ. Καλυβάτσης- μου λέει “Η Σοφία Παυλίδου αυτή την κίνηση δεν την έκανε, επίτηδες”. “Τι λες;”, του λέω. Ανοίγω την πόρτα και φωνάζω στον πάνω όροφο: “Βρε Σοφία, γιατί δεν έκανες αυτή την κίνηση”; Και μου είπε: “Δεν μου βγήκε και δεν το έκανα”. Τι εννοείς δεν σου βγήκε και δεν το έκανες;”» ανέφερε ο ηθοποιός

«Υπήρξε μια ένταση, υπήρξαν εκατέρωθεν αντεγκλήσεις. Ήμουν κάτω. Κι εγώ μίλησα άσχημα κι εκείνη μίλησε άσχημα. Κουβέντα στην κουβέντα, υπήρξε ένταση και ύβρεις. Φεύγοντας να πάει στο καμαρίνι της και βρίζοντας ταυτόχρονα η Σοφία Παυλίδου -εγώ ήμουν κάτω- ήταν εξαιρετικά εριστική και είπε: “Αυτό το πράγμα εγώ δεν το κάνω”. Κι έτσι γυμνός όπως ήμουν ανεβαίνω πάνω να ζητήσω τον λόγο και να πω “Γιατί δεν την κάνεις; Δεν έχεις δικαίωμα να το κάνεις αυτό Σοφία” και άνοιξα έντονα την πόρτα, το παραδέχομαι. Παραβίασα τον χώρο της. Δεκτόν. Άνοιξα έντονα την πόρτα. Το δέχομαι, λάθος μου. Φταίω και εκεί. Δεν κινήθηκα επιθετικά, αλλά μπορεί έτσι να το ένιωσε εκείνη. Μπήκα να ζητήσω τον λόγο και μου επιτέθηκε, με χτύπησε στο πρόσωπο πολύ άσχημα και την απώθησα. Έγινε αυτό και τίποτα άλλο» δηλώνει ο ίδιος.

Δείτε τη συνέντευξη του Μ. Παπαγιάννη:

O κ. Παπαγιάννης απάντησε και στην ερώτηση της δημοσιογράφου για τον λόγο που δεν βγήκε δημόσια από την πρώτη στιγμή να δώσει την δική του εκδοχή για το συμβάν. «Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να ακολουθήσω κάποιον που χορεύει το χορό του Ζαλόγγου. Έχουμε οικογένειες και παιδιά, δεν μπορούμε να ξεκατινιαζόμαστε στα κανάλια».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα