Μαρία Κορινθίου: Το διάφανο φόρεμα που προκάλεσε σάλο και γιατί ‘διορθώθηκε’

Μαρία Κορινθίου: Το διάφανο φόρεμα που προκάλεσε σάλο και γιατί ‘διορθώθηκε’
NDP

Ένα φόρεμα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στη θεατρική παράσταση 'Γοργόνες και Μάγκες'. Πώς σχολίασε την εμφάνιση της Κορινθίου η Μάρθα Καραγιάννη

Την εβδομάδα που πέρασε ένα από τα θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στον θεατρικό χώρο ήταν η εμφάνιση της πληθωρικής Μαρίας Κορινθίου στην παράσταση “Γοργόνες και μάγκες”,  όπου υποδύεται τη Μαρίνα, ρόλο που έπαιξε η Μάρθα Καραγιάννη στην ομότιτλη ταινία.

Ειδικότερα, προς το τέλος της παράστασης, η Μαρία Κορινθίου εμφανίζεται με ένα κοστούμι που δίνει την αίσθηση ότι είναι εντελώς διάφανο και μοιάζει σαν να αποκαλύπτει το στήθος της.

Η ηθοποιός έσπευσε να εξηγήσει ότι το φόρεμα δεν είναι καθόλου διάφανο και το στήθος της δεν είναι γυμνό αλλά καλύπτεται από δεκάδες στρας. Οι εξηγήσεις αυτές ωστόσο δεν εμπόδισαν αρκετούς να σχολιάσουν το κοστούμι και την εμφάνιση της ηθοποιού. 

Τα ποικίλα σχόλια που ακούστηκαν και δημοσιεύτηκαν στα social media οδήγησαν την ενδυματολόγο της παράστασης να τροποποιήσει το φόρεμα: Πάνω του κεντήθηκαν πούλιες και φτερά για να καλύψουν τελείως το στήθος της Μαρίας Κορινθίου και να δοθεί έτσι η έμφαση στην ερμηνεία της και όχι στις διαφάνειες που μπορεί να φορά.

Δείτε τις φωτογραφίες πριν την ‘επιδιόρθωση’:

NDP

 
NDP

«Είχε γίνει και τότε ντόρος με το κοστούμι αυτό και με τη Μάρθα Καραγιάννη, μας το είπε η ίδια, οπότε χαιρόμαστε που έγινε αυτός ο ντόρος» σχολίασε σε τηλεοπτική εκπομπή ο σκηνοθέτης της παράστασης Γιώργος Βάλαρης, ενώ την απάντηση της έδωσε και η Μαρία Κορινθίου για όσα άκουσε:

«Και να σημειώσουμε ότι είναι κοστούμι. Δεν είμαι ούτε γυμνή, ούτε τόπλες που έχει γραφτεί και έχει γίνει ένας χαμός. Είναι περιποιημένο όλο. Μην ανησυχείτε, δεν φαίνεται τίποτα. Όλο αυτό που φαίνεται είναι επένδυση. Μου το είχε πει η κυρία Μάρθα πως συγκεκριμένα για αυτό το κοστούμι και ένα άλλο στο «Κορίτσια για φίλημα» είχε ακούσει πολλά και μου είπε «μη δίνεις σημασία». Το ίδιο μου είπε και ο άντρας μου. Απλά είναι κρίμα να στέκονται σε αυτό όταν μιλάμε για μια τέτοια δουλειά που έχουμε καταθέσει την ψυχή μας, μερόνυχτα εδώ και άυπνοι, με πολύ μεράκι. Είναι πολύ συγκεκριμένο το κοστούμι. Αν βλέπουν κάτι προκλητικό σε κάτι που έχει ξαναγίνει και είναι πολύ συγκεκριμένο, τότε είναι δικό τους το πρόβλημα. Είναι η τελευταία φορά που θα κάτσω να ασχοληθώ. Γίνεται επί τούτου.»

Η απάντηση της Μάρθας Καραγιάννη

«Δυο μέρες τώρα ακούω κριτική για τη Μαρία Κορινθίου δεν άκουσα όμως να ασχολείστε με το ταλέντο της ή την ομορφιά της, ασχολείστε συνεχώς με το κουστούμι αν έμοιαζε με το δικό μου ή όχι. Και γιατί να μοιάζει με το δικό μου και μην κάνετε τους σοκαρισμένους που φάνηκε λίγο το στήθος. Έχουμε δει στο θέατρο ολόγυμνους,  αυτό δεν σας σόκαρε; Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της… και για να τελειώνουμε στηρίζω και πιστεύω απόλυτα τη Μαρία. Είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα μια καρακουκλάρα και χαίρομαι  πολύ που η επιλογή του Βάλαρη ήταν η Μαρία…» ήταν η ανάρτηση της Μάρθας Καραγιάννη σχετικά με το θέμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα