Μοιραίο το βακτήριο Ε-coli για τον Χιου Χέφνερ

Playboy magazine founder Hugh Hefner poses for photos at the Playboy Mansion in Los Angeles, Thursday, Nov. 4, 2010. (AP Photo/Jae C. Hong)
Playboy magazine founder Hugh Hefner poses for photos at the Playboy Mansion in Los Angeles, Thursday, Nov. 4, 2010. (AP Photo/Jae C. Hong) AP

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου ο θρυλικός εκδότης του Playboy πέθανε από καρδιακή ανακοπή αφού είχε πάρει φάρμακο κατά του Ε-coli

Από καρδιακή ανακοπή, αναπνευστική ανεπάρκεια, σηψαιμία και Ε-coli πέθανε τελικά ο Χιου Χέφνερ, στα 91 του, σύμφωνα με το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου του.

Όπως αναφέρεται στο πιστοποιητικό, που περιήλθε στην κατοχή του The Blast, η σηψαιμία και το E-coli συνέβαλαν σημαντικά στο θάνατο τουΧέφνερ, καθώς τα αντιβιοτικά δεν μπορούσαν να καταπολεμήσουν το βακτήριο E-coli. Αυτό που δεν είναι γνωστό, πάντως, είναι το πως το το θανατηφόρο βακτήριο προσέβαλε τον Χέφνερ.

Ο θρυλικός εκδότης του Playboy άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Τετάρτη στην ξακουστή έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του. Θάφτηκε την Κυριακή δίπλα στη Marilyn Monroe, τη γυναίκα που κόσμησε το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του Playboy, το 1953.

Με πληροφορίες από Independent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χιου Χέφνερ: Ο άνθρωπος που λάτρεψαν ο Θεός και ο Διάβολος

Πέθανε ο ιδρυτής του Playboy Χιου Χέφνερ

ADVERTISING

SHARE: