Μόνικα Μπελούτσι: Άλλο η σεξουαλική παρενόχληση, άλλο το έντονο φλερτ

Italian actress Monica Bellucci arrives at the Marrakech International Film Festival in Marrakech, Morocco, Saturday, Dec. 1, 2012 at the Marrakech Congress Palace. The Film Festival take place until Dec. 8. (AP Photo/Lionel Cironneau)
Italian actress Monica Bellucci arrives at the Marrakech International Film Festival in Marrakech, Morocco, Saturday, Dec. 1, 2012 at the Marrakech Congress Palace. The Film Festival take place until Dec. 8. (AP Photo/Lionel Cironneau) AP

Τη δική της ερμηνεία στις καταιγιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων εβδομάδων για σεξουαλικά σκάνδαλα στο χώρο του θεάματος δίνει η εκρηκτική Ιταλίδα σταρ

Στην τελετή της απονομής του βραβείου Βίρνα Λίζι με το οποίο τιμήθηκε στην Ιταλία, η διεθνούς φήμης ηθοποιός αποφάσισε να υπερασπισθεί τον σκηνοθέτη Τζουσέπε Τορνατόρε, ο οποίος τις περασμένες ημέρες κατηγορήθηκε δημόσια για παρενόχληση από την ηθοποιό και παρουσιάστρια Μιριάνα Τρεβιζάν.

«Ο Τζουσέπε είναι φίλος μου και τον σέβομαι. Χάρη σε αυτόν μου άνοιξαν χίλιες πόρτες», είπε η Ιταλίδα ηθοποιός η οποία ζει μόνιμα στην Γαλλία. Και αναφερόμενη στο σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων πρόσθεσε: «ήταν σωστό να εκραγεί ο θυμός, αλλά μπορεί και να εκραγεί με λανθασμένο τρόπο. Πρέπει να ξεχωρίζουμε ανάμεσα σε βιασμό, εκβιασμό, παρενόχληση και μια κίνηση που αποτελεί, ουσιαστικά, έντονο φλερτ».

Παράλληλα όμως θεωρεί ότι «οι καταγγελίες τόσων γυναικών, τόσων ηθοποιών, θα καταφέρουν να προκαλέσουν μια γενικότερη αλλαγή». Η Ιταλίδα πρωταγωνίστρια πιστεύει επίσης ότι «πρέπει να ξεχωρίζομε τον άνθρωπο από τα έργα του», από την στιγμή που «όποιος είναι ισχυρός δεν σημαίνει ότι είναι και καλός άνθρωπος» και λόγω του ότι «το ταλέντο μπορεί να είναι μεγάλο, αλλά ο άνθρωπος που το διαθέτει λιγότερο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Μιριάνα Τρεβιζάν καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από τον Τζουζέπε Τορνατόρε

ADVERTISING

SHARE: