“Μπάστα” Αντριάνα – Ο Καρεμπέ απειλεί με μηνύσεις την πρώην σύζυγό του

“Μπάστα” Αντριάνα – Ο Καρεμπέ απειλεί με μηνύσεις την πρώην σύζυγό του
Ο πρώην Γάλλος διεθνής με την ομάδα ποδοσφαίρου της Γαλλίας, Κριστιάν Καρεμπέ AP

Ενοχλημένος δηλώνει ο ποδοσφαιριστής με το μοντέλο που παρότι παντρεμένη με άλλον, εξακολουθεί να φέρει το επίθετό του. "Ελπίζω να μην χρειαστεί να φτάσουμε στα δικαστήρια"

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ, έχει χωρίσει εδώ και επτά χρόνια από το top model, Αντριάνα Σκλεναρίκοβα. Η τελευταία δε, διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, στο πρώτο της παιδί με τον επιχειρηματία Αράμ Οχανιάν. Ωστόσο, συνεχίζει να υπογράφει ως Ανδριάνα Καρεμπέ, κάτι που η γαλλική Le Matin, που συνάντησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο. 

“Με ενοχλεί. Είμαι ο πρώτος που θα πει “μπάστα”! Πάντα ήθελα να έχω φιλικές σχέσεις και πιστεύω δεν υπήρξε πικρία μεταξύ μας, αλλά ναι αυτό με ενοχλεί πολύ” σχολιάζει ο Κριστιάν Καρεμπέ. “Ελπίζω να μην χρειαστεί να φτάσουμε στις δικαστικές αίθουσες προκειμένου να ληφθεί απόφαση για το θέμα. 

Ο Καρεμπέ έχει προχωρήσει επίσης στην προσωπική του ζωή και εδώ και επτά μήνες κρατά στα χέρια του την μονάκριβη κόρη του, Γκάια. Όπως αναφέρει στον δημοσιογράφο, προέρχεται από μια οικογένεια με 18 παιδιά και ο ερχομός της κόρης του σημαίνει πολλά για εκείνον. “Είναι ένα νέο βήμα στη ζωή μου ως άνδρα” σχολιάζει. Ωστόσο, όπως λέει δεν είναι μόνο δική του απόφαση το αν θα αποκτήσει 4 ή 5 παιδιά με τη σύντροφό του. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα