Μπέτι Μίντλερ: Αν η Κιμ θέλει να δείξει μέρος του σώματος της που δεν έχουμε δει, θα πρέπει να καταπιεί την κάμερα

default image

Το καυστικό σχόλιο της τραγουδίστριας και ηθοποιού για την προσφιλή τακτική της ριάλιτι περσόνας να πετάει τα ρούχα της και να φωτογραφίζεται

Ποιος μπορεί άρα να ορίσει τι δουλειά ακριβώς κάνει η Κιμ Καρντάσιαν; Δεν είναι ούτε ηθοποιός, ούτε τραγουδίστρια, ούτε καν άνθρωπος της μόδας. Η Κιμ είναι απλά μια διάσημη ριάλιτι περσόνα που έγινε αυτό που είναι – όπως και αν το ορίζει ο καθένας αυτό – με το να εκθέτει την προσωπική της ζωή όσο περισσότερο μπορεί. Πριν από μερικές μέρες, η Κιμ ξαναχτύπησε, ποστάροντας στα social media μια σέλφι στην οποία πόζαρε στον καθρέφτη γυμνή προκαλώντας ντελίριο στο διαδίκτυο, αλλά και τον κόσμο των celebrity. Ανάμεσα στους επώνυμους που αντέδρασαν, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μπέτι Μίντλερ, η οποία σχολίασε δηκτικά τη νέα φωτογραφία της Καρντάσιαν.

“Η Κιμ Καρντάσιαν τουήταρε σήμερα μια σέλφι γυμνή” είπε και συμπλήρωσε: “Αν η Κιμ θέλει να δούμε κάποιο μέρος του σώματός της που δεν έχουμε ήδη δει, τότε θα πρέπει να καταπιεί την κάμερα”. Όπως είναι φυσικό το σχόλιο πήρε τεράστια δημοσιότητα και έφτασε στα αυτιά της Κιμ (εντάξει σε αυτό συνέβαλε και το mention της) με την σύζυγο του Kanye West να σηκώνει το γάντι και να απαντά.

“Μπέτι Μίντλερ, ξέρω πως είναι πολύ αργά για εσένα, αλλά είναι ακόμη ξύπνια και το διαβάζεις στείλε μια γυμνή φωτό #αστειεύομαι” ενώ στη συνέχεια επανήλθε λέγοντας: “Δεν ήθελαν να το αναφέρω πως μου έστειλες δώρο πριν λίγο καιρό, προσπαθώντας να γίνει ‘και καλά’ φίλη μου, αλλά μου ήρθε σαν deja vu’. Η 70χρονη Μίντλερ απάντησε πως δεν προσπάθησε ποτέ να γίνει ‘ψεύτικη’ φίλη της. “Φαίνεται πως ο καθένας μπορεί να βγάλει μια σέλφι, αλλά δεν μπορούν όλοι να δεχτούν ένα αστείο…” απάντησε.

Πηγή: Eonline

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα