Nomads: Αυτοί είναι οι τρεις φιναλίστ στον μεγάλο τελικό

Nomads: Αυτοί είναι οι τρεις φιναλίστ στον μεγάλο τελικό
video

Μία "αποχώρηση" έκπληξη διαμόρφωσε την τελική τριάδα που θα διεκδικήσει το έπαθλο στον τελικό του Nomads

Γιώργος Μαυρίδης, Αποστολία Ζώη και Κωνσταντίνος Οροκλός είναι οι τρεις παίχτες του Nomads που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του reality επιβίωσης την Παρασκευή.

Ο Γιώργος Μαυρίδης πέρασε στον τελικό απευθείας με τη ψήφο του τηλεοπτικού κοινού και παραμένει ένα από τα μεγάλα φαβορί, καθώς πέρα από τις επιδόσεις του φαίνεται να έχει στο πλευρό του και τους τηλεθεατές παρά τις κόντρες και τις “κλίκες” που σημάδεψαν το παιχνίδι τους τελευταίους μήνες.

Ο Κωνσταντίνος Οροκλός και η Αποστολία Ζώη συμπληρώνουν την τριάδα που θα διαγωνιστεί στον τελικό, με τον πρώτο να αποδεικνύει αγωνιστικά ότι δεν είναι ένα outsider για την κατάκτηση του τίτλου και την τραγουδίστρια να διατηρεί την αγωνιστικότητα που τη χαρακτηρίζει από την αρχή του παιχνιδιού.

Η μεγάλη έκπληξη ήρθε από το Νίκο Αναδιώτη, ο οποίος έμεινε εκτός τελικού αφού… τα παράτησε κυριολεκτικά και να εγκαταλείπει κάθε προσπάθεια στα τελευταία αγωνίσματα του ημιτελικού, παρά τις εκκλήσεις του “κολλητού” του Γιώργου Μαυρίδη.

Όπως τόνισε ο ίδιος στη συνέχεια, έχασε κάθε κίνητρο και αισθάνθηκε ολοκληρωμένος από την έως τώρα επίδοσή του. Ευχαρίστησε τους τηλεθεατές που τον στήριξαν με τη ψήφο του και δήλωσε ότι θα επέστρεφε ανά πάσα στιγμή στο Nomads, αλλά σε… άλλη χώρα.

Όσο για το ποιός θα είναι ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει το έπαθλο; Η αναμονή πλησιάζει στο τέλος της, μετά τον αποψινό τελικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα