Νόνη Δούνια: Τα παιδιά μου ρωτούσαν πώς έκανα γυμνή φωτογράφηση

Νόνη Δούνια: Τα παιδιά μου ρωτούσαν πώς έκανα γυμνή φωτογράφηση
Η Νόνη Δούνια Eurokinissi

Το μοντέλο και ηθοποιός αναφέρει πως έχει συζητήσει με τα παιδιά της για τις αισθησιακές της φωτογραφίες, αλλά και την αστρονομική ανταμοιβή που λάμβανε για αυτές

“Έχουμε συζητήσει με τα παιδιά μου για τις γυμνές φωτογραφίες” δήλωσε σε συνέντευξή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η Νόνη Δούνια που στο παρελθόν έχει φιλοξενηθεί σε σκανδαλιστικές πόζες σε διάφορα περιοδικά. Όπως αναφέρει η ίδια ωστόσο, τα παιδιά της κατανοούν πως αυτό ήταν μέρος της δουλειάς της.

“Μου είπαν ‘πώς το έκανες αυτό, εμείς δεν θα μπορούσαμε με τίποτα να το κάνουμε'” αναφέρει στη συνέχεια το μοντέλο και ηθοποιός. Όπως εξηγεί η Νόνη Δούνια, οι απολαβές για τέτοιου είδους δουλειές ήταν ιδιαίτερα δελεαστικές. Για παράδειγμα, μπορούσε να αγγίζει ακόμη και τα 5 εκατομμύρια δραχμές (περί τις 15.000€) για μια και μόνο φωτογράφηση.

“Όταν εμείς κάναμε φωτογραφίες δεν υπήρχε το διαδίκτυο. Έκανες κάτι που έμενε στο περίπτερο για ένα μήνα. Αν ήξερες πως αυτό θα ήταν για πάντα εκεί, θα το σκεφτόσουν” ανέφερε η ίδια. Άλλωστε και εκείνη παραδέχεται πως η θέα της γυμνής φωτογράφησης στο περίπτερο δεν ήταν και το πιο ευχάριστο πράγμα.

Δείτε τις δηλώσεις της:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα