Ντόναλντ Τραμπ για Μέριλ Στριπ: Μία από τις πλέον υπερτιμημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ

Ντόναλντ Τραμπ για Μέριλ Στριπ: Μία από τις πλέον υπερτιμημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ

Συνεχίζεται η κόντρα του νέου προέδρου των ΗΠΑ και της διάσημης ηθοποιού, που του άσκησε κριτική στις Χρυσές Σφαίρες για τον χλευασμό δημοσιογράφου με αναπηρία (Pics + Vid)

O Ντόναλντ Τραμπ απάντησε στην ηθοποιό Μέριλ Στριπ σήμερα, κρίνοντας πως είναι μια υπερτιμημένη ηθοποιός, αφού η τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ πρωταγωνίστρια καταδίκασε δημοσίως την ενέργεια του εκλεγμένου προέδρου να χλευάσει έναν δημοσιογράφο με αναπηρία.

Η 67χρονη καλλιτέχνιδα άδραξε χθες την ευκαιρία κατά την διάρκεια της ομιλίας αποδοχής του βραβείου της στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών και καταφέρθηκε εναντίον του Τραμπ.

Για την Μέριλ Στριπ αυτού του είδους τα ξεσπάσματα “παρεμβαίνουν στην ζωή όλων των πολιτών, διότι αυτό επιτρέπει και σε άλλους να κάνουν το ίδιο”.

“Η έλλειψη σεβασμού οδηγεί στην έλλειψη σεβασμού. Η βία υποκινεί την βία” υπογράμμισε.

“Κι όταν οι ισχυροί εκμεταλλεύονται την θέση τους για να κακοποιήσουν τους άλλους, είμαστε όλοι χαμένοι”.

Τόσο η Μέριλ Στριπ όσο και πολλοί από τους πρωταγωνιστές του Χόλιγουντ υποστήριξαν την αντίπαλο του μεγιστάνα, την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον, στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο δισεκατομμυριούχος έγραψε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twiiter:

“Η Μέριλ Στριπ, μία από τις πλέον υπερτιμημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, δεν με γνωρίζει αλλά μου επιτέθηκε χθες στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών”.

“Είναι μια μαριονέτα της Χίλαρι η οποία υπέστη βαριά ήττα”.

Η ανάρτηση αυτού του μηνύματος είναι η δεύτερη δημόσια αντίδραση του Τραμπ στην ομιλία της Στριπ. Νωρίτερα σήμερα ο ίδιος δήλωσε κατά την διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνέντευξης στην εφημερίδα New York Times:

“Κάποιοι συνεχίζουν να λένε ότι ήθελα να χλευάσω την αναπηρία του δημοσιογράφου, λες και η Μέριλ Στριπ και άλλοι μπορούν να διαβάσουν την σκέψη μου. Εγώ δεν έκανα τίποτα τέτοιο”.

Η Μέριλ Στριπ αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη το 2015 σε μια συγκέντρωση στη Νότια Καρολίνα όπου ο Τραμπ άρχισε να κουνάει έντονα τα χέρια του και να μιλάει ακατάληπτα χλευάζοντας τον δημοσιογράφο των New York Times Σερτζ Κοβαλέσκι, που υποφέρει από μια πάθηση των αρθρώσεων με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται στην κίνηση των χεριών του.

 

Στο σημερινό του tweet, ο μεγιστάνας επανέλαβε ότι δεν είχε κοροϊδέψει τον δημοσιογράφο.

Η Μέριλ Στριπ, χωρίς να κατονομάζει τον εκλεγμένο πρόεδρο, εκμεταλλεύτηκε την ομιλία της αποδοχής του βραβείου Cecil B. DeMille για τη συνολική της καριέρα, προκειμένου να ασκήσει δριμεία κριτική στην συμπεριφορά και τις πολιτικές του μεγιστάνα των ακινήτων, ενώ κάλεσε το Χόλιγουντ να αντισταθεί σε οποιαδήποτε επίθεση και να στηρίζει την ελευθεροτυπία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα