Ο Χάρισον Φορντ είναι ήρωας και εκτός οθόνης - Έσωσε τη ζωή γυναίκας από τροχαίο

Harrison Ford arrives at the Lionsgate Los Angeles premiere of "The Expendables 3" at TCL Chinese Theatre on Monday, Aug. 11, 2014, in Hollywood, Calif. (Photo by Alexandra Wyman/Invision for Lionsgate/AP Images)
Harrison Ford arrives at the Lionsgate Los Angeles premiere of "The Expendables 3" at TCL Chinese Theatre on Monday, Aug. 11, 2014, in Hollywood, Calif. (Photo by Alexandra Wyman/Invision for Lionsgate/AP Images) ALEXANDRA WYMAN/INVISION/AP

Όταν έχεις υποδυθεί μερικούς από τους διασημότερους κινηματογραφικούς ήρωες, τότε ακολουθείς πιστά αυτό το ρόλο και στην κανονική σου ζωή. Το απέδειξε στην πράξη ο Χάρισον Φορντ

Τα κατορθώματα του Χαν Σόλο από τον Πόλεμο των Άστρων και του Ιντιάνα Τζόουνς, ούτε καν μπορούν να συγκριθούν με αυτό που έκανε στην πραγματικότητα ο 75χρονος σταρ, αφού με τις πράξεις του έσωσε μία γυναίκα από βέβαιο θάνατο.

Οδηγώντας στην Καλιφόρνια το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Χάρισον Φορντ βρέθηκε μπροστά σε ένα σοβαρό τροχαίο. Ο διάσημος ηθοποιός όχι απλά δεν προσπέρασε κάνοντας τα "στραβά μάτια" - όπως έκαναν δεκάδες άλλοι οδηγοί - αλλά σταμάτησε, παρέμεινε στο σημείο και βοήθησε ενεργά να απεγκλωβιστεί μια γυναίκα που είχε παγιδευτεί στο αυτοκίνητό της.

Όπως μάλιστα δήλωσαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο, ο Φορντ καθώς και οι υπόλοιποι οδηγοί που σταμάτησαν για να βοηθήσουν, ενήργησαν σαν "Καλοί Σαμαρείτες".

Σημειώνεται, ότι χάρη στην παρέμβαση του Φορντ και των άλλων οδηγών κατέστη εφικτός ο απεγκλωβισμός της οδηγού πριν ακόμη φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη, η κάμερα είχε "συλλάβει" το δημοφιλή πρωταγωνιστή να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του ύστερα από τροχαίο σε τούνελ στη Νέα Υόρκη, όπου ο ίδιος ανέλαβε χρέη... τροχονόμου, ρυθμίζοντας την κινηση έως ότου φτάσουν στο σημείο οι αρχές.

Φωτό: Photo by Alexandra Wyman/Invision for Lionsgate/AP Images

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παραλίγο τραγωδία στον αέρα για τον Χάρισον Φορντ

ADVERTISING

SHARE: