Ο Έλληνας που αγόρασε τη θρυλική έπαυλη του Playboy

default image

Η θρυλική έπαυλη του Playboy, εκεί όπου ο Χιου Χέφνερ οργάνωνε τα περιβόητα πάρτι του, πέρασε σε ελληνικά χέρια

Στα χέρια του 32χρονου ελληνοαμερικανοί δισεκατομμυριούχο Daren Metropoulos πέρασε η έπαυλη του Playboy, η βίλα των περιβόητων πάρτι του Hugh Hefner.

Ο 32χρονος είναι ιδιοκτήτης γειτονικής έπαυλης την οποία είχε αγοράσει το 2009 πάλι από τον Hefner, έναντι 18 εκατ δολαρίων. Ο Metropoulos, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της επενδυτικής εταιρίας Metropoulos & Co και πρώην συν-διευθύνων σύμβουλος της Pabst Brewing Company, αγόρασε τη θρυλική βίλα έναντι 200. εκατ. δολαρίων.

Ένας εκπρόσωπός του δήλωσε στην εφημερίδα ότι ο 32χρονος αγαπάει με πάθος την αρχιτεκτονική της γειτονιάς και η ευκαιρία να λειτουργήσει ως «επιστάτης» της θα είναι πραγματική τιμή για εκείνον.

Σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου, ο 90χρονος Hefner έχει το δικαίωμα να παραμείνει στην έπαυλη για το υπόλοιπο της ζωής του και όταν πεθάνει, τότε ο Metropoulos αναμένεται να ενώσει τις δύο ιδιοκτησίες. Σύμφωνα με το Forbes, η αξία του Daren Metropoulos εκτιμάται ότι ήταν 2,6 δισ. δολάρια τον περασμένο Αύγουστο.

Η έπαυλη του Hefner έχει συνολικά 29 δωμάτια, εκ των οποίων 12 είναι κρεβατοκάμαρες, ενώ διαθέτει πισίνα με σπηλιές και καταρράκτη και συμβολίζει την υπερβολή του Χόλιγουντ. Στη διάρκεια των επικών πάρτι που φιλοξένησε, σταρ αναμειγνύονταν με τα ημίγυμνα κορίτσια του Playboy, τα διάσημα “λαγουδάκια”.

Ο Έλβις είχε κοιμηθεί με οκτώ Playmates ταυτόχρονα στην έπαυλη αυτή με τις δώδεκα κρεβατοκάμαρες, ενώ ο Τζον Λένον είχε κάψει κατά λάθος με το τσιγάρο του έναν πίνακα του Ματίς.

Δύο γυναίκες κατηγορούν επίσης τον πρώην τηλεοπτικό σταρ Μπιλ Κόσμπι, φίλο του Χέφνερ, ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά εκεί.

Η πώληση της έπαυλης έρχεται σε μια στιγμή που το περιοδικό έχει μόλις ξεκινήσει μια προσπάθεια να γίνει ελαφρώς πιο “σοβαρό”: τα μανεκέν εξακολουθούν να είναι γυμνά αλλά το φύλο και τα στήθη τους δεν είναι πλέον ορατά από μπροστά.

Εξάλλου, η Playboy Enterprise, η μητρική εταιρία του περιοδικού, ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι μελετά ενδεχόμενη πώλησή του έναντι ενός ποσού που μπορεί να φθάσει τα 500 εκατομμύρια δολάρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα