Ο Eminem είναι 10 χρόνια “καθαρός” και το γιορτάζει

default image

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δέκα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που ο ράπερ υπέπεσε στον εθισμό του αλκοόλ και των ψυχοτρόπων φαρμάκων. Η φωτογραφία που ανάρτησε στο instagram

Με μια ανάρτησή του στο instagram ο Marshall Mathers, περισσότερο γνωστός ως ράπερ Eminem, γιορτάζει με τους θαυμαστές του μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση. Ο ράπερ, κρατά στο χέρι του ένα κέρμα με τον λατινικό αριθμό “X”, δηλαδή 10 και ο οποίος σημαίνει πως έχει μείνει μακριά από το αλκοόλ επί δέκα ολόκληρα χρόνια.

“Γιόρτασα τα 10 χρόνια μου εχτές” έγραψε ο ίδιος πλάι στη φωτογραφία που συγκέντρωσε σχεδόν 1,5 εκατομμύριο Likes. 

Ο καλλιτέχνης έχει μιλήσει στο παρελθόν για την εξάρτησή του από ναρκωτικά και αλκοόλ. “Πολλοί προσπάθησαν να μου δώσουν να καταλάβω πως είχα πρόβλημα” θυμάται ο ίδιος που δικαιολογούσε τον εαυτό του καθώς συνήθιζε να έχει εξάρτηση σε φάρμακα και όχι σκληρά ναρκωτικά, κάτι που τότε θεωρούσε πιο ακίνδυνο και άκακο. 

“Xanax, Valium, τι “Γιάννης, τι Γιαννάκης” έλεγα. Πάρτα” θυμάται ο Έμινεμ που σημειώνει πως αν δεν μεταφερόταν εγκαίρως στο νοσοκομείο θα είχε χάσει τη ζωή του. “Δεν πίστευαν πως θα τα καταφέρω. Ο πάτος για εμένα θα ήταν ο θάνατος” σχολιάζει που αναφέρει πως ήταν τα παιδιά του που τον παρακίνησαν να σταματήσει και να παραμείνει καθαρός. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα