Ο Γιώργος Καπουτζίδης για το 'Παρά Πέντε': Κάποιοι με πλήγωσαν και με στενοχώρησαν

Ο Γιώργος Καπουτζίδης για το 'Παρά Πέντε': Κάποιοι με πλήγωσαν και με στενοχώρησαν
NDP

Εμφανώς πικραμένος από συγκεκριμένους συνεργάτες του ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός

Σε αποκαλύψεις για την επιτυχημένη σειρά "Στο Παρά Πέντε" προχώρησε ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της Γιώργος Καπουτζίδης, μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός δεν έκρυψε, μάλιστα, την πικρία του για συγκεκριμένους συνεργάτες, χωρίς όμως να εξηγήσει σε ποιους αναφέρεται.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν θα μπορούσε να υπάρξει τηλεοπτική επανένωση της παρέας του "Παρά Πέντε", ο Γ. Καπουτζίδης ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Είναι όμορφο και είναι και συγκινητικό να ξέρεις ότι έχεις κάνει καλό σε κάποιους ανθρώπους. Βασικά, το γράψιμο σαν διαδικασία είναι μια πολύ γενναιόδωρη διαδικασία, είναι πολύ δοτικό πράγμα. Γι’ αυτό λοιπόν, θέλω να γράφω και για ανθρώπους που να θέλει η καρδούλα μου να τους δώσει πράγματα".

Όταν ρωτήθηκε αν τον έχουν ευχαριστήσει σχετικά απάντησε:

"Αισθάνομαι ότι από κάποιους ανθρώπους έχω ακούσει πολλά ευχαριστώ και με συγκινεί πάρα πολύ αυτό το πράγμα και δεν χρειάστηκε καν να το πουν κάποιοι, το βλέπω στα μάτια τους και τους ευχαριστώ και εγώ. Και κάποιοι άλλοι άνθρωποι νιώθω ότι και ευχαριστώ δεν είπαν και με πλήγωσαν και με στεναχώρησαν. Μου κόστισε πολύ! Το κουβαλάω μέσα μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Δεν θα το συγχωρήσω και ποτέ", είπε χωρίς να λέει σε ποιος αναφέρεται, ενώ λίγο αργότερα στην ερώτηση αν θα πήγαινε καλεσμένος στο Sunday Live είπε:

"Γιατί μου το ρωτάς αυτό; Δεν θα πήγαινα για δικούς μου προσωπικούς λόγους".

ADVERTISING

SHARE: